Vágólapra másolva!
A pénzügyi nehézségekkel küszködő Sauber állítólag már felbontotta a szerződését a német versenyzővel, mert nem tudják fizetni a bérét, de Hülkenberg még teljesíteni fogja a szezont.

Nemrég fény derült a Sauber pénzügyi gondjaira, amelyek annyira súlyosak, hogy még versenyzőjük, Nico Hülkenberg májusi bérét sem tudták kifizetni. A Motorsport-total.com - amely Hülkenberget is szokta szerepeltetni a reklámjaiban - úgy értesült, hogy a csapat és a német pilóta már fel is bontotta a szerződésüket, és Hülkenberg az idény végén elhagyja a csapatot.

Hülkenberg a Sauber csapatfőnökével, Monisha Kaltenbornnal - eddig kevés okuk volt az örömre Forrás: Sauber



A német honlap azt írja, hogy a felbontott szerződés ellenére Hülkenberg ezt a szezont még teljesíti a csapattal. A Sauber szóvivője nem kívánta kommentálni a híreket.

Hülkenberg az idei évtől versenyez a Saubernél, de csalódnia kellett, mivel abban bízott, hogy a Force India után egy erősebb autót vezethet majd. 2013-ban eddig csak 6 pontot gyűjtött.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!