Vágólapra másolva!
Egy német újság már tényként kezeli, hogy a csapat újra leszerződtette Adrian Sutilt 2013-ra, de a versenyző menedzsere szerint nincs megállapodás.

A Force India továbbra sem döntötte el, hogy ki lesz Paul di Resta csapattársa 2013-ban, pedig alig két hét múlva már kezdetét veszi az idény Ausztráliában. A korábban sok jelöltet tartalmazó névsor a jelek szerint kétfősre szűkült Adrian Sutil és Jules Bianchi személyében - bár nemrég felmerült, hogy a versenybe beszállt Narain Karthikeyan is, miután szponzora, a Tata növelni tudja a támogatást -, és a csapat mindkét pilótának adott vezetési lehetőséget a barcelonai teszten.

Hivatalos választás továbbra sincs, viszont a Sport Bild értesülése szerint a Force India úgy döntött, Sutilt szerződtetik le, aki 2007 és 2011 között már versenyzett náluk. A pilóta menedzsere, Manfred Zimmermann ugyanakkor cáfolta ezt. "Még nincs konkrétum" - mondta a SID hírügynökségnek. "Bizakodunk, és várunk a megerősítésre."

A héten Barcelonában rendezik a szezon előtti utolsó tesztet. Lehet, hogy a Force Indián kívül a Marussia idei felállása sem végleges: noha a szerződéssel rendelkező Timo Glockot elküldték, hogy helyet biztosítsanak a szponzorokat hozó Luiz Raziának, a brazil újonc támogatói még nem utalták át a pénzt, ezért az előző teszten egyáltalán nem vezethetett. Előfordulhat, hogy végül mégsem ő lesz Max Chilton csapattársa a szezonban.