Schumi támadóként számít Baumgartnerre

Vágólapra másolva!
Bár egyelőre még nem lehet tudni, hogy pontosan milyen felállásban lépnek majd pályára a csapatok az augusztus 2-án megrendezésre kerülő jótékonysági focigálán, Baumgartner Zsolt elárulta, ő lesz az F1-es pilótaválogatott egyik csatára.
Vágólapra másolva!

A Hungarian All Star csapat képviseletében megjelent Pindroch Csaba, Farkasházy Tivadar, és Dobrády Ákos, akik Baumgartner Zsolttal együtt fehér orvosi köpenyben, és a bóhócdoktorokat jelképező Piros Orr-t viselve hívták fel a figyelmet az esemény jótékony jellegére.

A Mai Casco Futball Grand Prix idén is jótékonyt célt szolgál, Michael Schumacher és társai, valamint a magyar sztárok a teljes jegybevételt a Heim Pál és Madarász Gyermekkórházak, a Piros Orr alapítvány, és az UNESCO égisze alatt működő Kinder IN NOT javára ajánlják fel.

Az első három - már ismert - játékos

Farkasházy Tivadar, újságíró, humorista
- Számomra óriási megtiszteltetés volt tavaly pályára lépni Michael Schumacher és társai ellen. Sajnos a pályán nem viselhetek szemüveget, így csak a Duna TV közvetítésének felvételét újra megnézve derült ki számomra, hogy egyszer még Michael Schumachert is leszereltem. A meccs hajrájában az ifjabb Laudával ütköztem, akit talán le is rúgtam egy kicsit. Idén is nagy meccsre számítok, és bízom benne, hogy még több néző lesz, és még több pénzt tudunk gyűjteni jótékony célra.

Pindroch Csaba, színművész
- Kicsit fel vagyok háborodva, hogy mindenki azzal jön, miszerint én lerúgtam Schumachert. Furcsa, hogy ez az ismeretlen fiatalember egy ilyen műeséssel próbálta magára irányítani a figyelmet egy olyan sztárral szemben, mint én vagyok. Nyilván idén is próbálkozik, de én természetesen nemes eszközökkel, ismételten útját állom majd. Rajtam nem fog múlni a magyar siker, és biztos vagyok abban, hogy hatnál kevesebbel megússzuk.

Dobrády Ákos, énekes, a TNT egykori tagja
- Új vagyok a csapatban, azt hiszem senki nem tudja mire leszek képes, főleg én magam nem. Mától mindenesetre keményen készülök, és reményeim szerint a kondíciómmal nem lesz gond. Lelkesedést nagyon sokat ígérhetek, és remélem, hogy játékban is hozzá tudok majd valamit tenni a csapat teljesítményéhez. Schumacherék kondíciója világszínvonalú, így nagy szerencse számunkra, hogy 22-es kerettel dolgozunk majd, azaz lesz lehetőség a kispadon szusszanni is. Nyolc évig versenyszerűen kézilabdáztam, így ilyen sportmúlttal vágok neki a találkozónak, és megpróbálok rácáfolni Farkasházy Tivadarra, aki már most attól tart, hogy pályára lépésem esetén sokszor fújnak ellenünk kezezés miatt.

A pilóták csapatának ezúttal is biztosan lesz legalább egy magyar tagja, mégpedig Baumgartner Zsolt személyében. Az első magyar Forma 1-es versenyző legutóbb Monte Carloban lépett pályára Schumiék oldalán:

- Már ott az volt a téma az öltözőben, hogy vajon hányan lesznek Budapesten, és újra olyan remek lesz-e a hangulat, mint tavaly. Megnyugtattam a srácokat, hogy nálunk garantált a telt ház, és az is, hogy újra nagyon komoly meccs lesz. A sok néző persze nem csupán a hangulat miatt fontos, hanem a jótékony célra fordítandó jegybevétel miatt is. Tavaly annyira sikeres volt a budapesti rendezvény, hogy messze itt gyűlt össze a legtöbb pénz jótékony célra, és a Monte Carlo-i gálához képest például többszörösét produkálta a Puskás Ferenc stadionban megrendezett gála. Személy szerint nekem ez volt az egész esemény legörömtelibb vonzata, de természetesen azt sem fogom elfelejteni, hogy én rúgtam a találkozó első gólját, ami után 22 ezer néző felállva ünnepelte a vezetésünket. Schumi már jelezte is, hogy idén is támadóként számít majd rám, ugyanakkor azt is elmondta, hogy szeretné megmutatni a magyar nézőknek, hogy ő is tud gólt rúgni, tavaly ugyanis ezen a téren nem volt szerencséje. Majdnem minden meccsen szokott gólt rúgni, és most nagyon fogadkozik, hogy idén nem lesz döntetlen, és biztosan a hálóba talál. Ahogy elhallgattam Pindroch Csabát, ez nem biztos, hogy így lesz...