Drámai változás: így néznek ki most a Született feleségek sztárjai - képek

Vágólapra másolva!
Húsz évvel ezelőtt, 2004. október 3-án indult a Született feleségek, ami nem csak külföldön, de itthon is óriási siker volt. A sorozat több család mindennapjait mutatja be, ahol kiderül, hogy a boldog életük csak látszat. A forgatás óta rengeteget változtak a színészek, akadnak olyanok, amelyiküket fel sem lehet ismerni. Mutatjuk!
Vágólapra másolva!

Eva Longoria (Gabrielle Solis)

Gabrielle, az egykori modell házasságban él, azonban eleinte boldogtalan, ugyanis férje sokat dolgozik, nem törődik vele, így viszonyt kezd a kertésszel. Később azonban rájön, hogy hibázott. 

Longoria a sorozat befejezése után számos filmben játszott: Átejtve, Dóra és az elveszett Aranyváros. Vezető producere volt a Született szobalányoknak, tavaly jelent meg az első, saját rendezésű nagyjátékfilmje, a Flamin' Hot - Egy pikáns sikertörténet.

A magánélete azonban hullámzó volt: A Született feleségek sztárja és férje, Tony Parker még 2010 novemberében adták be a válókeresetet. Hét éven keresztül alkottak egy párt, és három évig voltak házasok, azonban kapcsolatuk megromlott, amikor nyilvánosságra kerültek azok a hírek, amelyek szerint a férfi megcsalta a színésznőt egyik NBA-s csapattársa feleségével, Erin Barryvel.

Eva Longoria később egy vakrandin ismerkedett meg José Antonio Bastón Patiño mexikói üzletemberrel, akivel 2016-ban össze is házasodtak, majd 2018-ban megszületett közös fiuk is. 

Eva Longoria, EvaLongoria, mexikói származású amerikai színésznő, Született feleségek

Fotó: AFP / PASCAL GUYOT / AFP

 

Eva Longoria, EvaLongoria, mexikói származású amerikai színésznő, Született feleségek

Fotó: MICHAEL TRAN / AFP / MICHAEL TRAN / AFP

Teri Hatcher (Susan Mayer)

Hatcher játszotta Susan Mayert, aki állandóan bajba sodorta magát: véletlenül felgyújtotta Edie házát, és meztelenül kizárta magát az otthonából. Karaktere volt a legviccesebb. 

Teri Hatcher a Született feleségek forgatás befejezése óta szerepet kapott a CBS szitkomjában, a Furcsa párban és a Supergirl-ben. 2018-ban elindította a Hatching Change nevű YouTube-csatornáját, hogy megmutassa, hogy pozitívan is lehet élni az életet.

A műsor négy másik főszereplőjével több konfliktusa is volt, ugyanis a színésznő állítólag dívaként viselkedett, senkivel nem jött ki a forgatásokon, így barátokat sem szerzett a stábból. 

Teri Lynn Hatcher Golden Globe-díjas amerikai színésznő

Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP / SCHROEWIG / JENS KOCH / SCHROEWIG/NEWS & IMAGES / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Teri Lynn Hatcher Golden Globe-díjas amerikai színésznő

Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP / JENS KALAENE / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Marcia Cross (Bree Van De Kamp)

Bree legnagyobb küzdelme az volt, hogy tökéletes életet próbáljon fenntartani annak ellenére, hogy sok problémával kellett megküzdenie, beleértve a hűtlenséget, a halált, a válást, a bűnözést és az alkoholizmust.

A színésznő 2015-ben szerepelt az Esküdt ellenségek egyik epizódjában, majd csatlakozott a Quantico című sorozathoz.

Marcia Cross sokáig titokban tartotta, azonban 2018-ban kiderült, hogy vastagbélrákja volt. Egy megrázó fotón mutatta meg, hogy a kezelés miatt jócskán megritkult a haja. Ma már túl van a rákon, teljesen egészséges.

Marcia Cross amerikai színésznő, született feleségek

Fotó: HUBERT BOESL / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP / 
Marcia Cross amerikai színésznő, született feleségek

Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP / GERALD MATZKA / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Felicity Huffman (Lynette Scavo)

Lynette olyan anya volt, aki hajlandó volt mindent megtenni a családjáért. Segített férjének pizzériát vezetni, eltökélt volt, és mindig hajlandó volt küzdeni azért, amiben hitt.

A Született feleségek után a Bűnök és előítéletek című sorozatban szerepelt, ami három egymást követő évben is Emmy-jelölést hozott neki, illetve feltűnt a Szóljatok a köpcösnek! és A Central parki ötök sorozatokban is.

Huffman 2019 márciusában került a címlapokra, ugyanis országos egyetemi felvételi botrányba keveredett, és letartóztatták.  A színésznő a bíróság előtt bűnösnek vallotta magát. Elmondta, hogy 15 ezer dollárt fizetett valakinek, hogy adja ki magát a lányának, és tegye le helyette a SAT-vizsgát. Emiatt 14 nap börtönbüntetésre ítélték - olvasható a Business Insider oldalán. 

Felicity Huffman 1962. december 9.

Fotó: Fotó: EPA
Felicity Kendall Huffman Primetime Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő

Fotó: IMAGE PRESS AGENCY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP / 

A folytatásért lapozzon tovább!