Keservesen nehéz időszakáról, terápiákról beszélt Király Viktor

Király Viktor
Király Viktor
Fotó: Instagram / Király Viktor
Vágólapra másolva!
Látszólag rendben volt minden, majd egyik napról a másikra összedőlt a kártyavár – mesélte a Mokkában.
Vágólapra másolva!

Harminc kilót hízott másfél év alatt, húsz már lement - mesélte a TV2 reggeli műsorában a Megasztár egykori nyertese. „Mindenki tudja, milyen módszerek vannak. Én nagyon hiszek az edzésben, mindennap edzek, nagyon szeretek bokszolni. Van már erőnlét és odafigyelek a kajára is. Én is meglepődtem, mennyire gyorsan fel tud jönni ennyi súly, ha az ember nem a legjobb állapotban van” – vélekedett.

Király Viktor
Király Viktor és felesége kibékültek 
Fotó: Instagram / Király Viktor

„Ez volt az én kapuzárási pánikom: úgy éreztem ebben az egy-másfél évben, hogy minden összejött, negatív szempontból. Előtte minden szép tempóban haladt, a karrier, a házasság, a gyerek… Úgy látszólag rendben volt minden, majd egyik napról a másikra összedőlt a kártyavár” - emlékezett.

„20-24 éves korom óta ment a jojózás a súllyal. Minden volt, rocksztár élet... mindenki tudja, miről beszélek. De korábban mindig egyensúlyban tartottam magam” – magyarázta. Nem érdekelte akkoriban, hogyan néz ki a tévéfelvételen, az sem érdekelte, mit mondanak az emberek, mert olyan rossz állapotban volt lelkileg. Elmondta, hogy terápiákra járt, majd rájött, min tud változtatni, min nem. A sérvműtétje után elindította a fogyókúrát, és végre komolyan is vette: nyolc kilót fogyott egy hónap alatt.

A cikk folytatódik, a videóért lapozzon!