Gyereket vár Justin Bieber felesége - képek

Bieber
Vágólapra másolva!
2018 óta alkot egy párt Justin Bieber és felesége, a modell Hailey Rhode Bieber, aki most első közös gyerekükkel várandós. A házaspár fotókkal jelentette be a hírt a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Első közös gyereküket várja Justin Bieber és Hailey Rhode Bieber, akik nem túl romantikus körülmények között találtak egymásra, ugyanis az énekes előtte Selena Gomezzel járt, akinek rajongói sokáig megkeserítették a pár életét. A botrányhoz volt némi köze az énekesnőnek is, aki sokáig átverve érezte magát exbarátja miatt, hiszen kapcsolatukat követően nagyon hamar elvette Hailey Baldwint, aki a színész Stephen Baldwin egyik lánya.

Selena Gomez
Selena Gomez és a házaspár sokáig szerelmi háromszögben voltak, végül a szőke modellt választotta az énekes
Fotó: Selena Gomez / Instagram

Justin Bieber 2011-ben ismerte el először, hogy Selena Gomezzel alkot egy párt, ekkor mostani felesége rajongva gratulált nekik és támogatta őket, hatalmas rajongójuknak állítva be magát. Köztudott, hogy Bieber és Gomez kapcsolata sosem volt felhőtlen, valódi se veled, se nélküled viszony volt köztük, hol szakítottak, hol kibékültek. Azonban Hailey Baldwin 2014-ben már belekeveredett a romantikus viszonyba, amikor 2014 decemberében együtt szilvesztereztek, de ekkor tagadták, hogy kapcsolatban lennének.

Ezt követően Bieber még próbálkozott Gomeznél, de már ekkor is a két nő között őrlődhetett, ugyanis 2015-ben Hailey Baldwinnal osztott meg közös fotót, amelyen megcsókolják egymást. Ezek után az énekesnőt kérdezgették Bieberrel való kapcsolatáról, úgy tűnt, hogy lezárta a dolgot kettejük között.

Annyira kimerültem... Őszintén szólva, már nagyon elegem van. 

Törődöm az egészségével és a hogylétével, de én ezt nem tudom már tovább csinálni" - mondta akkor elkeseredetten Selena Gomez, aki mégis megbocsátott később exbarátjának, 2017-ben, miután Bieber és mostani felesége szakítottak, újra egymásra találtak.

A szerelmi háromszög végül úgy ért véget, hogy Bieber 2018 év elején Selena Gomezzel volt együtt, végül mégis a modellt választotta, akit még ugyanabban az évben eljegyzett, majd gyorsan el is vette feleségül. A hírekre az énekesnő csak egy dallal reagált nyilvánosan, mellyel egyértelműen Justin Biebernek üzent az esküvője után. Gomez rajongói azt feltételezték, hogy a dal érzelmes szövege az énekesnő és Bieber se veled, se nélküled kapcsolatára utal, valamint a Baldwin Bieberrel kötött házasságára, ezek után rengetegen támadták a friss házasokat, már Selena Gomez is közbelépett, hogy ne támadják őket tovább.

Azóta Justin Bieber és felesége boldog házasságban élnek, Gomezzel is látszólag sikerült rendezniük a nézeteltéréseket, és már sokan várták, hogy vajon mikor alapítanak együtt családot. Bieber és felesége eddig várt a nagy bejelentéssel, most közös fotókon tudatták, hogy Hailey Bieber első közös gyereküket várja, azóta özönlenek a gratulációk a bejegyzésük alatt.

A képek között lapozhat: