Rebel Wilson szerint drogos orgiákat rendezett a brit királyi család tagja

775979337 Rebel Wilson
Fotó: Photo by Stefano Rellandini / AFP
Vágólapra másolva!
Rebel Wilson önéletrajzi könyvében azt állítja, hogy 2014-ben részt vett a brit királyi család egyik tagjának partiján, amely drogos orgiába torkollott.
Vágólapra másolva!

A főleg vígjátékokból ismert ausztrál színésznő, Rebel Wilson (Hogyan legyünk szinglik, Tökéletes hang, Csaló csajok, A végzős év) új önéletrajzi írásának, a Rebel Risingnak sokan nem fognak örülni Hollywoodban, a könyv lapjain ugyanis nem rajzolódik ki túl kedvező kép az ottani elitről.

Wilson többek között arról is nyíltan írt, hogy 2014-ben miféle partira hívta őt egy techmilliárdos, aki a brit öröklési rendben a tizenötödik-huszadik helyen állt. Állítása szerint 

az utolsó pillanatban hívták meg egy barátján keresztül, mivel több nőre volt szükségük

– az azonban a színésznő számára csak később derült ki, hogy egy orgia miatt akartak javítani a nemek arányán.

Wilson leírása alapján nagyszabású, középkori tematikájú parti volt, ahol pár férfi lovon jelent meg, néhány nő pedig sellőként pihent a medence partján – miközben az egészet egy Los Angeles környéki farmon rendezték meg, hogy a többórás vezetéstől visszariadva minél többen ott aludjanak.

Cukorka vagy ecstasy?

Hajnali kettőkor aztán megjelent egy férfi, aki egy halom cukorkát kínált körbe egy nagy tálcán, azokról azonban – Wilson leírása szerint – kiderült, hogy "mollyt", vagyis ecstasyt tartalmaznak.

Zavartan fordultam a forgatókönyvíróhoz, akivel épp beszélgettem. Azt mondta: »Ó, ez az orgia miatt van... az orgiák általában ilyenkor szoktak kezdődni«"

– olvasható a Rebel Risingban, amelyből a People magazin közölt részleteket.

Wilsonnak csak ekkor esett le, hogy miféle partin van, és állítása szerint hanyatt-homlok menekült onnan a középkori stílusú ruhájában – így eshetett meg, hogy a szüzességét is csak 35 évesen vesztette el

Mi van még a könyvben?

Rebel Wilson önéletrajzi könyvében, a Rebel Risingban más titkokról is lerántotta a leplet: gátlástalanul mesélt például arról is, hogy az épp válófélben lévő Sacha Baron Cohen miként zaklatta őt az Agyas és agyatlan forgatásán, illetve arról is beszámolt, hogy egy alkalommal egy jordán herceg kétmillió dollárt kínált neki egyetlen éjszakáért.