Megható szavakkal emlékezett Gesztesi Károlyra párja

Gesztesi Károly
Fotó: Csudai Sándor - Origo
Vágólapra másolva!
61 éves lenne Gesztesi Károly, ennek apropóján utolsó párja, Mattesz Csilla is megszólalt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, április 16-án lenne 61 éves Gesztesi Károly, akiről az évfordulón utolsó szerelme, Mattesz Csilla úszónő is megemlékezett.

"Amilyen az időjárás, olyan szomorú ez a nap is. Négy éve ment el, de ugyanúgy hiányzik, mint az első nap után. Hiányzik a hangja, amikor megszólalt a telefonban, ahogyan nevetett, és amikor meghallom a szinkronhangját a televízióban, át kell kapcsolnom egy másik csatornára, mert képtelen vagyok hallgatni" – mondta a Borsnak.

"Van egy Shrek-bábum, amit a 60. születésnapomra kaptam egy barátnőmtől. Magamhoz öleltem, gyertyát gyújtottam, kitöltöttem egy pohár rozét, és hosszasan a régi fotóit nézegettem. Úgy aludtam el, hogy ez a figura a kezemben volt. Amikor a halálának van az évfordulója, vagy most, a születésnapján eluralkodik rajtam a szomorúság. 

Azóta nincs boldog karácsonyom, és nem volt egy szép áprilisom sem.

Nekünk majdnem egyszerre van a születésnapunk, jövő héten, 25-én töltöm szintén a 61. életévemet. Ilyenkor mindig a kedvenc éttermünkbe látogattunk el, ahol órákat töltöttünk el együtt. Azok a pillanatok csak rólunk szóltak. Sokat tervezgettünk, középpontban volt a család és a munka. A szomorúságomra még ez a rossz idő is rányomja a bélyegét. Az égiek jelzik, hogy odafönt az angyalkák Karcsira gondolnak" – tette hozzá.