Kórházba került Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián
Fotó: Instagram/Zámbó Krisztián
Vágólapra másolva!
Zámbó Krisztián az Instagramon jelezte, hogy törött karral került kórházba, ez pedig az Ázsia Expresszel kapcsolatban is felvetett egy fontos kérdést.
Vágólapra másolva!

Zámbó Krisztián egy Instagram-videóban mutatta meg, hogy egy baleset után be kellett gipszelni a karját, ugyanakkor megígérte, hogy a fellépései így sem maradnak el.

"44 éves vagyok, és az első törésem megvolt... Soha életemben nem estem el biciklivel, de sikerült. Végig törés... De ettől függetlenül a fellépéseket nem hagyom abba, úgyhogy így fogok fellépni a színpadon" – mondta a felvételen.

Mi történhetett az Ázsia Expresszben?

A videó minden bizonnyal itthon készült – Zámbó nemcsak fellépésekről beszélt, de egy nő, vélhetően Takács Zsuzska is beleszólt –, ami azt is jelenti, hogy Zámbó Krisztián és a testvére, Zámbó Adrián idő előtt hazatértek az Ázsia Expressz forgatásáról.

A műsor felvétele hamarosan véget ér Tajvanon, de a végjátékba eljutott szereplők valószínűleg még kint vannak Ördög Nórával együtt – a Zámbó testvérekre tehát aligha számíthatunk a döntőben, ha Krisztián videója friss.

"Az Ázsia Expressz műsor indulása előtt 

azt ígérte nekem Krisztián, hogy amíg csak lehet, minden erejével küzdeni fog, és ahogy ismerem őt, ez így is lesz.

Ehhez fogja tartani magát. Egyáltalán nem feladós típus. Mindenesetre szeptemberben minden ki fog derülni, aki teheti, nézze a műsort, mert nagyon izgalmas és szórakoztató lesz" – mondta Takács Zsuzska korábban, amikor elindult a pletyka, hogy Zámbóék rögtön az elején feladták az Ázsia Expresszt, netán L.L. Juniorék is az ő helyükre érkeztek.

Közben – talán a kórházi videója melletti kommentekre reagálva – Zámbó Krisztián is kitett egy újabb lapozható bejegyzést az Instagramra csupa olyan fotóból, amelyek róla és a testvéréről készültek Ázsiában. 

Soha nem adnám fel! Ősszel figyelj!"

– írta a képek mellé.

Embert próbáló volt az Ázsia Expressz idei forgatása

Nem lehetne hibáztatni a Zámbó testvéreket azért sem, ha tényleg feladták volna a versenyt, az Ázsia Expressz ötödik évadának forgatása ugyanis kezdettől fogva nehézségekbe ütközött: először a stábbusz balesetezett, aztán cunamiriadó miatt aggódhattak a szereplők és a készítők, akiknek ezt követően pedig erdőtűz miatt kellett változtatniuk a műsor menetrendjén. A stáb még a napokban is drámai pillanatokat élt át, hisz az éjszaka közepén földrengésre ébredtek

Hogy Zámbóékon kívül kikkel találkozhatunk még az Ázsia Expresszben, arról itt olvashat.