Király Viktor szívszorító vallomást tett édesanyja súlyos betegségéről - videó

Vágólapra másolva!
Király Viktor és családja azért költöztek haza, Magyarországra, mert kiderült, hogy édesanyja súlyos beteg, daganatot találtak a méhében.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Király Viktor és Linda szülei egy komoly betegség miatt döntöttek úgy, hogy Amerikából Magyarországra költöznek. A végső döntést édesanyjuk hozta meg, amit Viktor és Linda gyerekként teljesen másképp élt meg. Viktornak és Bennek nem jelentett problémát a hazaköltözés, Lindát viszont nagyon megérintette.

Király Viktor felidézte, hogy hogyan élte meg, mikor édesanyjuk bejelentette, hogy rákos megbetegedéssel küzd.

"Hazajöttünk a suliból deszkával, bementünk a konyhába, ettünk, és láttam, hogy anyu szomorú, és nagyon gondolkodik valamin. 

Azt mondta nekünk: „Ne aggódjatok, őszinte akarok veletek lenni, beteg vagyok.”

Kérdeztem tőle, hogy megfázott-e, de azt válaszolta, hogy ettől sokkal durvább a helyzet, találtak egy daganatot a méhében, rákos és kezelni kell.

Szürreális a helyzet volt, nem tudtam helyesen reagálni, az új és szörnyű információra. 

Felmerült a kérdés, mit mond az orvos, meg fog-e gyógyulni, mire ő határozottan mondta, hogy igen. Ennyi volt a beszélgetés. Így is viselkedett végig a kezelés alatt" - emlékezett vissza Hajdú Péter műsorában. 

Édesanyja kemoterápiás kezeléseket kapott, azonban olykor-olykor nagyon ijesztően reagált a szervezete a gyógyszeres eljárásokra. 

Sok alkalom volt, amikor a kemó kihozott olyan állapotokat, hogy nem tudta, hol van. Kis dolognak tűnik, de abban a helyzetben nagyon ijesztő. 

Délután 5-6 órakor, már ment le a nap, felkelt anyu az ágyból, kopasz volt, átjött hozzánk, kopogott, szólt, hogy keljünk föl és menjünk suliba. Mikor mondtam, hogy már délután van, azt válaszolta, hogy ne feleseljek, menjek, pakoljam össze a hátizsákomat. 

Nem tudta, hogy milyen napszak van, és ebből sok alkalom volt. 

Amikor meg nem erősen a kemó hatása alatt volt, nagyon nyugodtan fogta föl az egészet, nem volt tragédia szaga a levegőnek" - mesélte az énekes, aki családjával együtt édesanyja kérésére költözött Magyarországra. 

Anyunak hiányzott Magyarország, azt kérte a családtól, hogy itt szeretne meggyógyulni. Ő soha nem érezte annyira jól magát kint. 

Hitt benne, ha visszaköltözik, meg fog gyógyulni, és így is lett. Apu intézkedett a háttérben, eladtunk mindent Amerikában, abból a pénzből vásárolt itt házat. Pár hónap volt, amikor rokonoknál laktunk, aztán elég gyorsan kész lett a kertes ház, odaköltöztünk, akkor már tudtam, hogy ez nem csak időszakos dolog lesz" - részletezte Hajdú Péternek.