Kárpáti Rebeka szakított 17 évvel idősebb, milliárdos szerelmével

zsákbamacska, tv2, műsor, sajtótájékoztató,
Fotó: Csudai Sándor - Origo
Vágólapra másolva!
Nemrég még a közelgő esküvőjüket tervezgették, de úgy tűnik, válságba került a kapcsolatuk: Kárpáti Rebeka már az eljegyzési gyűrűjét sem hordja.
Vágólapra másolva!

Tavaly nyáron árulta el Kárpáti Rebeka, hogy újra szerelmes, és választottja nem más, mint a 17 évvel idősebb sikeres erdélyi üzletember, Lénárd András, aki többek között a Csíki Sör tulajdonosa. Bár az egykori szépségkirálynő tanult az előző kapcsolataiból, ezért féltve őrzi magánéletét, annyit azért elárult, hogy a nagy korkülönbség ellenére tökéletes az összhang közöttük. Év elején az is kiderült, hogy a milliárdos üzletember eljegyezte fiatalabb szerelmét, egy hatalmas, gyémántköves gyűrűvel. 

Bár a kapcsolat idillinek tűnt, a modell már nem hordja a jegygyűrűt, és mikor a magánéletéről faggatták, nem akart válaszolni a kérdésekre. A Blikk szerint elérzékenyülve, könnyezve közölte, hogy a "családjára bármikor számíthat." A lap szerint Kárpáti Rebekát igyekszik visszahódítani a vőlegénye, többek közt ajándékokkal, rózsacsokrokkal is bombázza.

Eddig nagyon boldog és kiegyensúlyozott volt a kapcsolatuk, az eljegyzés után is a fellegekben jártak, és már tervezgették az esküvőt. Az utóbbi pár hétben azonban valami probléma adódott kettőjük között, ami talán a kapcsolatuk végét is jelentheti. 

Nem tudom a pontos okát, de komoly dologról lehet szó, ha Rebeka a gyűrűt is levette" – mesélte egy informátor. "Ettől függetlenül szerintem itt még nincs minden véglegesen eldöntve, máskor is volt már döccenő a kapcsolatukban, amit helyre tudtak hozni" - tette hozzá.