Így van most a Sztárban Sztár leszek! versenyzője a súlyos balesete után

Bari Laci, Sztárban Sztár leszek!
Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja még 2022-ben egy táncpróbán sérült meg, hol kiderült, hogy kiment a térde, megnyúltak a szalagok, bokája pedig bevérzett. Járógipszet kapott, orvosa pedig kényszerpihenőt írt elő neki. Szűk két év után az énekes elárulta, hogy jelenleg milyen az egészségügyi állapota.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo korábban beszámolt, Bari Laci még 2022-ben az egyik táncpróbán rosszul lépett, majd egy hatalmas reccsenés után a földre rogyott. A stúdióba kiérkező mentősök kórházba szállították, ahol kiderült, nem tört el a csontja, de kiment a térde, megnyúltak a szalagok, a bokája is bevérzett, kényszerpihenőre ítélte akkor az orvos. 

Sérülése ellenére nem adta fel a versenyt, járógipszet viselt, és ülve énekelt. 

"Négy élő adást csináltam végig ülve, utána egy jó nagy pihenésre volt szükségem. 

Fizikálisan és mentálisan is helyre kellett jönnöm ennyi pihenéstől, fekvéstől, gyógytornától, hogy tényleg stabilan két lábra tudjak állni, nem volt könnyű.

 Nehéz volt, de például rengeteg dal született ebben az időszakban, viszont ezek mind depresszív tartalmúak, mert valóban így éreztem magam. A Sztárban Sztár leszek! hatalmas löket lett volna nekem, viszont kénytelen voltam utána három hónapig pihenni. A szüleim voltak mindvégig a segítségemre" - emlékezett vissza az énekes, aki a sérülésében is meglátta a pozitív dolgot: igyekezett rátalálni önmagára, emellett pedig rengeteg dalszöveget írt.

Rengeteget voltam stúdióban, számtalan szöveget írtam, próbáltam magamra találni. Arra koncentráltam, hogy a nagy Sztárban Sztáros kavalkád után magamba mélyüljek, és eldöntsem, hogy mit is akarok valójában. Most érzem, hogy megtaláltam azt a zenei stílust, amit valóban tudok képviselni. 

Most azt is meg kell tanulnom, hogy visszajött a pörgés, és ezt az atmoszférát kell megteremteni, amire akkor azt hittem, hogy rossz, ami nyilván egészségileg így is volt.

 Ha ez sikerül, akkor tök jó dalok tudnak születni" - részletezte a Mokkában.