Falatnyi haspólóban napoztatja hatalmas melleit Szandi - kép

Vágólapra másolva!
A 47 éves Szandi irigylésre méltó formában van, amiért sokat tesz, hiszen odafigyel arra, mit eszik és rendszeresen sportol is. Most egy falatnyi hasplólóban mutogatta meztelen hasfalát és hatalmas melleit, miközben élvezte a napsütést.
Vágólapra másolva!

Szandit legutóbb A Dal 2024-ben láthatták viszont a nézők a Duna Televízió műsorán, hiszen ő váltotta az évek óta zsűriző Wolf Katit a tehetségkutatóban. Az énekenső nagyon örült a felkérésnek, nagyon élvezte az új lehetőséget, és szívesen vállalta a zsűrizéssel járó feladatot Németh Alajos Lojzi, Egri Péter, és Ferenczi György oldalán.

Mindezek mellett még mindig aktív énekesnőként is, folyamatosan vállal fellépéseket is, amihez szüksége van arra, hogy jó erőnlétben legyen. A 47 éves énekesnő kedvenc mozgásformája a légtorna, elképesztő mutatványokra képes a magasban, és ez remek formában tartja őt a mai napig. Szandi tisztában van vele, hogy egyáltalán nincs takargatnivalója, ezért gyakran mutatja meg magát lenge öltözetben, és sokan irigykedve figyelik, hogy milyen elképesztő formában van a mai napig.

Legutóbbi fotója alatt is önzönlenek a bókok, hiszen remekül néz ki egy falatnyi hasplólóban is, mely szinte semmit sem takar meztelen hasfalából és kiemeli Szandi hatalmas melleit, miközben élvei a napsütéses időt.

 

Az 1976-os születésű Szandi karrierjét korán kezdte, hiszen 1988-ban már szerepelt a Nyomorultak és a Bestiák című rockoperában a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Még 12 éves sem volt, amikor 400 jelentkező közül ő lett a Mini Tini popénekes-pályázat győztese. 1988 karácsonyán Viki nővére egy Old Boys koncerten meglátta Fenyő Miklóst, odament hozzá, és megkérte, hogy hallgassa meg húgát.  

1989 novemberében jelent meg első albuma Kicsi lány címmel, hetek alatt 270 ezer példányban fogyott el. Ezzel ő lett a legfiatalabb magyar platinalemezes előadó. Karrierje első éveiben gyakran jelent meg svájcisapkában: ez úgy lett egyik ismertetőjele, hogy amikor meglátogatta Fenyőéket, a folyosón lévő szekrény felső polcáról leesett a sapka és Szandi felpróbálta. Ez az összkép nagyon megtetszett Fenyőnek, és Szandin 'rajta maradt' a piros svájcisapka, melyben a második albumának borítóján is pózol.  

1990-ben megjelent Tinédzser l’amour című lemezéből is jóval több mint 250 ezer darab fogyott. 1991-ben eljátszotta az életén alapuló film, a Szerelmes szívek főszerepét, a gimnazista Timit. Azonos című filmzenealbuma, a Szerelmes szívek is 250 ezer példányban eladott platinalemez lett.