Kórházban van Kulcsár Edina, Csutinál vannak a gyerekek

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina
Fotó: Facebook/KulcsárEdina
Vágólapra másolva!
A negyedik babát várja a volt szépségkirálynő.
Vágólapra másolva!

Kórházban van, vizsgálatokon vesz részt Kulcsár Edina. Nincs baj, csak a biztonság kedvéért ment vérételre. „Kijöttem a levegőre. Jobb itt várakozni a következő vérvételre azt a két órát. A negyedik várandóságommal is ide járok, a Czeizel intézetbe. Szinte mindennel tisztában vagyok” – mondta követőinek Instagram-sztoriban.

G.w.M és Kulcsár Edina
G.w.M és Kulcsár Edina
Fotó: Kulcsár Edina / Instagram

Arról is beszámolt, hogy dekoncentrált mostanában, mindent elfelejt: elindul pohár vízért, mire konyhába ér, el kell gondolkoznia, miért is indult el.

A vizsgálatok miatt, úgy tűnik, kitolódott az apás hétvége, Csuti sztorijából ugyanis kiderült, hogy Medox és Nina nála vannak. Az nem derült ki, hogy a kis Amarára addig ki vigyáz, de feltételezhetően Edinával van – írta a Bors.

Elsőként az Origo írta meg a hírt, hogy Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyereküket várják, holott kislányuk, Amara még nincs egyéves sem. Az egykori szépségkirálynő a negyedik hónapban jár, de máris extrém nagy a terhes hasa, ezért is nagyon várta, hogy elújságolja az örömét, hiszen már nem sokáig tudta volna titokban tartani. 

A pár már előző házasságaikból is nevelnek két-két kiskorú gyereket, azonban ha rajtuk múlna tovább bővülne a családjuk. Kulcsár Edina nemrég elárulta, hogy G.w.M-el terveznek-e még gyereket. 

"Ez egy érdekes téma, és még mi sem tudjuk. Nyilván ezt csak az tudhatja, aki akkora szerelemben van, ahogyan mi is. Sokszor Márk azt mondja, hogy én még 20 gyereket szeretnék tőled... Márk olyan beállítottságú int én, a család a mindene. 

Imádjuk a gyerekeket, és mindig azt mondja, hogy azért legyen még egy. 

Nem tudom, hogy még mi lesz. Nálunk sokszor van nyüzsgés, mindenki egyszerre akar mindent. Ilyenkor egymásra nézünk, és azt mondjuk, hogy nem kell több.  Alapvetően pedig bevállalnánk szerintem még egyet. Én abortuszellenes vagyok, úgyhogy ha lenne még egy, és véletlen lenne, akkor én nem tudnám elvetetni. Abba tönkremennék" - vallotta be a Talk TV-ben.