A Házasság első látásra sztárjai titkolóznak - videó

Kabai Andris, Dávid Petra, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
A Házasság eső látásra két legmegosztóbb szereplője, Petra és Andris kapcsolata nem volt zökkenőmentes, többször durván vitatkoztak és ordibáltak egymással.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a Házasság első látásra párjának, Petrának és Andrisnak a kapcsolata a műsorban végig hullámzó volt. Andris többször durva szavakkal illette Petrát, majd ordítva küldte őt haza a lakásából. Petra úgy érzi, hogy a kapcsolatuk egy ponton kisiklott, amit már nem lehetett helyrehozni, Andris pedig az érezte, hogy komoly gondok vannak a feleségével. A pár még a végső döntés előtt szakított, sőt az ara még a wc-n is lehúzta a jegygyűrűjét.

A műsort még tavaly nyáron forgatták, így közel egy év eltelt. Azóta, akik a közösségi oldalaikat rendszeresen figyelik, észrevehették, hogy több közös képet is megosztottak, most pedig elárulták, hogy jelenleg milyen kapcsolat van közöttük.

"A legtöbb esetben azt éreztem, hogy Andris viselkedése nem nekem szól. Én nem szeretek abbahagyni dolgokat. Az a pont, ahol már összepakoltam a cuccaimat, az már nem lehetett volna visszafordítani. 

A személyes varázsom Andris felé egy kicsit később érkezett meg. Igazából közösek a céljaink, úgyhogy jóban vagyunk.

 Biztosan fogtok még velünk együtt találkozni, erről a részéről nem is szeretnék többet mondani"- vallotta be Petra.

Andris elismerte, hogy sokszor hibázott. Többször is leültek beszélgetni Petrával, és a sokak által hiányolt bocsánatkérés sem maradt el. 

Volt bocsánatkérés, volt bocsánatkérés többször is, ezt megtettem egyébként a socialös felületemen, nem azért mert a nézők felé szerettem volna bocsánatkérésemet tanúsítani, csak hát azért itt voltak elég kemény kommentek.

 Ez egy picit a nézők felé egy olyan tanítás, hogy igen, be kell tudni ismerni a hibákat, be kell tudni azt ismerni, hogy emberből vagyunk tehát képesek vagyunk a hibára" - magyarázta a Tények Plusz műsorában.

Andris elsírta magát

A Házasság első látásra egyik adásában András úgy érezte, teljesen kifordult önmagából Petra miatt – de a könnyeitől nem igazán tudta szavakba önteni az érzéseit. András és Petra kapcsolata egyébként korábban annyira nem működött, hogy a férfi abban a játékban sem akart részt venni, amelynek során közös wellnessnyaralást lehetett nyerni.