Hihetetlen: Palvin Barbit egy idegen férfival fotózták - kép

Vágólapra másolva!
Palvin Barbara egy másik férfit ölelgetett.
Vágólapra másolva!

Palvin Barbara kétségkívül minden idők legszebb és legdögösebb magyar modellje. Még csak 30 éves, de nagy divatmárkák versenyeznek a kegyeiért. 

A sztár tavaly nyáron házasodott össze Dylan Sprouse amerikai színésszel, azonban a minap nem vele, hanem egy másik férfival fotózták le Barbit. Aggodalomra azonban semmi ok, nem került válságba a modell házassága, csupán egy reklámfotózáson vett részt Arnold Schwarzenegger 30 éves fiával, Patrick Schwarzeneggerrel, és pusztán baráti a kapcsolatuk.

Ilyen volt Palvin Barbara és Dylan Sprouse esküvője

Palvin Barbara és Dylan Sprouse nyáron mondták ki a boldogító igent az albertirsai templomban. A Harlekin Birtokon tartott esküvőt eredetileg meghitt eseménynek tervezték, ám végül 115 vendég ünnepelt együtt a fiatalokkal.

A magyar esküvői hagyományok teljesen mások, sőt, ki merem jelenteni, hogy a magyar esküvők sokkal szórakoztatóbbak, mint az amerikai esküvők, tele vannak mindenféle játékokkal és aktivitásokkal. Na, ez tényleg nagyon vicces

 - mesélte korábban Dylan Sprouse.

"Az egyik feladat például állítólag az, hogy a vőlegénynek át kell mászni egy, a keretéből kivett ajtón öltönyben, de ezt végül velem nem csináltatták meg, mert megtudták, hogy erre készültem" – emlékezett vissza a színész.

Egy másik feladatot kellett végül megcsinálnia, ami az előzően hasonlóan vicces volt, és nemcsak ő, de a násznép is nagyon élvezte. 

"Leültettek egy székre, mögöttem felsorakoztak a koszorúslányok és a feleségem, szembe velük ugyanannyi férfi barátunk. A lányok elkezdtek táncolni, a fiúknak utánozni kellett őket és a barátaim mozgása alapján ki kellett találnom, ki utánozza Barbarát" – mesélte Whoopi Goldberg The View című műsorában.

Ilyen a közös életük

A pár még 2019-ben költözött össze, ami a kezdetekben nem volt egyszerű.

"Képessé váltam arra, hogy egy olyan emberrel éljek együtt, aki nem a nővérem vagy valamelyik családtagom. 

Kemény együtt élni Barbival, de összességében megéri.

 Őszintén mondom! Nagyszerűek a reggelek, nyugodt érzés a feleségem mellett ébredni. Egyébként klassz kimondani, hogy a feleségem, ráadásul Borat hangján szoktam mondani. Ez is mókás. Amikor felébredek, és látom, ahogy a gyönyörű feleségem alszik, aztán ránézek a házunkban a kutyámra meg azokra a dolgokra, amiket szeretek, megnyugtató számomra. Arra késztet, hogy még keményebben dolgozzak" - mesélte a férfi.