Így változtak meg az elmúlt évek alatt a Jóban Rosszban színésznői

jóbanrosszban
Vágólapra másolva!
A TV2 nagy sikerű napi sorozata volt a Jóban Rosszban, melynek nemcsak fordulatos története, hanem gyönyörű színésznői is sok nézőt vonzottak a képernyő elé. A 2005-ben indult sorozat végül 2022-ben tért véget, közben sok szereplő jött és ment, voltak, akik kifejezetten a Jóban Rosszbannak köszönhették a későbbi karrierjüket. A sorozat a fiktív Csillagkúton, azon belül a Csillagvirág klinikán játszódik, és az ott dolgozó orvosok, és nővérek mindennapjait mutatja be sok feszültséggel, drámával, és fordulattal. Jelenleg a sorozat újranézhető a TV2 legújabb csatornáján, a TV2 Klubon.
Vágólapra másolva!

Bálizs Anett

Bálizs Anett, Jóbanrosszban, Fanni
Bálizs Anett a kezdetekkr. Oravecz Fanni főnővért alakította a TV2 sorozatában 
Fotó: Jóban Rosszban Facebook

A Jóban Rosszban korábbi színésznője, Bálizs Anett Oravecz Fanni főnővért alakította a TV2 sorozatában hosszú éveken át, bár nem az első résztől képezte a stáb részét, viszont egészen az utolsó részig kitartott, egészen 2022-ig, amikor a sorozat megszűnt. Bálizs ezen kívül szinkronszínészként is ismert, továbbá 2012 óta Újszínház társulatának tagja. A 39 éves színésznő nemrég tett váratlan bejelentést a közösségi oldalán, ugyanis első gyerekével várandós, terhes hasáról több fotót is mutatott a követőknek, ami alapján nem sok van hátra, hogy megszülessen a színésznő kislánya.

Bálizs Anett, Jóbanrosszban, Oravecz Fanni
Bálizs Anett a sorozat végén egy kedves emléket kapott 2022-ben
Fotó: Jóban Rosszban Facebook
Bálizs Anett
A színésznő épp első gyerekével várandós
Fotó: Bálizs Anett Instagram

 

Végh Judit

Véghjudit, Dr. Steiner, Jóbanrosszban
A csinos doktornőt, Dr. Steiner Dórát alakította Végh Judit a 2005-től induló napi sorozatban
Fotó: Jóban Rosszban Facebook

A színésznő 2004-től kezdve a Magyar Színház Akadémiájának tagjaként csatlakozott a 2005-től induló Jóban Rosszban csapatához, melyben Dr. Steiner Dóra karakterét alakította, ekkor még csak a húszas éveiben járt. A ma már negyvenéves Végh Judit egy fiú édesanyja, akinek 2011-ben adott életet, ekkor egy nagyobb szünetet is tartott a sorozatban, de aztán visszatérése után a végéig kitartott a szerepében.

Végh Judit
Végh Judit az utóbbi időben barna hajszínre váltott
Fotó: Végh Judit Instagram

Azóta is aktív színésznőként, bár tévében ritkán látni. Magánéletéről sem beszél túl sokat, de gyereke apjával már 14 éve töretlen tart köztük a szerelem, második gyereket mégsem terveztek.

Végh Judit
A színésznő ritkán beszél magánéletéről, de férjével már 14 éve nagy köztük a szerelem
Fotó: Végh Judit Instagram


Kondákor Zsófia

Kondákor, jóbanrosszban
Így kezdte a sorozatban Kondákor Zsófia, szinte fel sem lehetett őt ismerni
Fotó: Jóban Rosszban Facebook

A ma már 44 éves Kondákor Zsófia az R-GO egyik gidájaként vált ismertté, de előtte számos komolyabb modellmunkája, valamint reklámszerepe is volt. A TV2 napi sorozatában 11 évig alakította dr. Horváth Veronikát, aki először rezidensként, majd belgyógyászként dolgozott a Csillagvirág Klinikán. Kondákor Zsófia tartott egy nagyobb szünetet a sorozatban, amikor koraszülött kisfiával foglalkozott, majd akkor, amikor második gyereke született.

Kondákor, Jóbanrosszban
Kondákor Zsófia teljesen másképp nézett ki a sorozatban, mint a való életben
Fotó: Jóban Rosszban

Kondákor először Lányi Lalával, a Kozmix forntemberével alkotott egy párt, de a mai napig nagyon mérges viszony van köztük kisfiuk, Benedek születése óta, ugyanis a zenész azt állítja, anyja magára hagyta beteg gyereküket. A színésznő második gyereke kollégájától, Kembe Sorel-Arthurtól született 2013-ban, azonban 2017-ben ők is szakítottak, a kis Katja felügyeletéről a bíróság döntött.

Kondákor Zsófia azóta is próbálja helyrehozni a megromlott hírnevét, és cáfolja, hogy bármelyik gyerekét magára hagyta volna. Tavaly részletesen beszélt arról, mennyire megviselte őt az, amikor 2022-ben véget ért a Jóban Rosszban, hirtelen értelmét vesztette számára minden és megtagadta a szakmáját is, azóta volt már ételfutár, strandpénztáros és cukrászdában eladó is. Állítása szerint a Kembe Sorellel történtek óta nem volt komoly kapcsolata, és nem is áll készen egy férfi közeledésére.

Kondákor Zsófia
A színésznő manapság rengeteget sportol, fut, biciklizik és próbálja helyrehozni a múltját
Fotó: Kondákor Zsófia Instagram

Legerszki Krisztina

Legerszki Krisztina, jóbanrosszban, Pongráczbarbara
Legerszki Krisztina átvette Pongrácz Barbara szerepét Mészáros Kitti távozását követően, így nézett ki a kezdetekkor
Fotó: Jóban Rosszban Facebook

A csinos színésznő az egyik főszereplőt, Pongrácz Barbarát alakította hosszú éveken át a sorozatban, de nem várta meg a befejezést, hanem tíz év után, 2019-ben távozott a sorozatból. Korábban megküzdött a rákkal is, 2005-ben diganosztizálták a gyilkos kórral, de szerencsére sikeresen legyőzte a betegséget. Később vállalta a szereplést a Jóban Rosszban című sorozatban, miután Mészáros Kitti távozott, így ő vette át a szerepét. Legerszki szinte semmit sem változott az elmúlt évek alatt, ma már jógával, spirituális és alternatív gyógyászattal foglalkozik elsősorban. 

Legerszki Krisztina
Legerszki Krisztina így ünnepelte tavaly a 38. születésnapját. A színésznő 2019-ben távozott a sorozatból
Fotó: Legerszki Krisztina Instagram

A többi színésznő legújabb fotóiért lapozzon, a cikk folytatódik!