Bradley Cooper luxusban él, nevetségesen drága dolgokat gyűjt

Bradley Cooper
Fotó: Photo by Etienne Laurent / AFP
Vágólapra másolva!
Limitált kiadású órák, hatalmas ingatlanok, luxusautó- és motorgyűjtemény. Bradley Cooper luxusban szeret élni, és ezért meg is tesz mindent, az átlagemberek számára megfizethetetlen dolgokra szórja el a pénzét.
Vágólapra másolva!

A tizenkétszeres Oscar-jelölt Bradley Cooper számára a 2009-es Másnaposok hozta meg az igazi áttörést, de első saját házát már öt évvel korábban megvette Los Angelesben. A luxusvilla nem túl nagy (csupán két hálószoba van benne), minimalista a hangulata, de látszik rajta, hogy a színész nem sajnálta rá a pénzt: a neves párizsi lakberendezőt, Santillane de Chanaleillest bízta meg a belső terek kialakításával.

96th Oscars Academy Awards - Arrivals Bradley Cooper luxus
Bradley Cooper luxusban él
Fotó: AFP / AFP

Bradley Cooper nevetségesen drága luxusvillája

Bradley Cooper luxusa persze nem terjed ki egyetlen házra, az említett Los Angeles-i villát már 2023-ban eladásra kínálta, akkor 2,4 millió dollárért (majdnem 890 millió forintért) hirdette meg. Manhattani sorháza ennek több mint a nyolcszorosát éri, 20,1 millió dollárt (közel 7 és fél milliárd forintot) kóstál, de Pacific Palisadesben is van háza.

Bradley Cooper pennsylvaniai parasztháza
Bradley Cooper pennsylvaniai parasztháza
Fotó: Bright MLS / Bright MLS

A sztár idén egy modern parasztházat is vett a barátnője, Gigi Hadid családi fészkének közelében. A 33 hektáros, privát tóval rendelkező pennsylvaniai farmra Cooper 6,5 millió dollárt költött, a rajta elhelyezkedő 585 négyzetméteres luxusvilla hét hálószobás – illetve a telken fekszik még egy felújított vendégház, ha ez kevésnek bizonyulna.

Ezeket a luxustárgyakat gyűjti Bradley Cooper

Bradley Cooper autói is komoly értéket képviselnek, hisz luxusautó-gyűjteménye van, amelyben többek között egy Maserati GranTurismo és egy Mercedes-Benz G-Wagen is található – utóbbi ráadásul luxus felszereltséggel rendelkezik, körülbelül 200 ezer dollárt érhet.

FRANCE-US-TV-CINEMA-A TEAM
Bradley Cooper A szupercsapat párizsi promóciós körútján
Fotó: Photo by FRED DUFOUR / AFP / Photo by FRED DUFOUR / AFP

A színész nemcsak a luxusautókat szereti, drága motorok is vannak a birtokában. A tulajdonosa egy 80 ezer dolláros Triumph Thruxtonnak, de egy BMW HP4-e és egy Ducati 1199 Panigale-je szintén van egy Vespa mellett, amelyet a Másnaposok rendezőjétől, Todd Phillipstől kapott ajándékba a közös munka után.

Bradley Cooper limitált kiadású órái: van köztük Louis Vuitton óra is?

Bradley Cooper másik gyengéje a luxusóra, limitált kiadású órák is vannak szép számmal a gyűjteményében. A Maestro sztárja és rendezője a 2024-es Golden Globe-gálán egy Louis Vuitton Tambourt viselt, amelynek piaci ára 18 ezer 500 dollár – igaz, Cooper valószínűleg nem fizetett érte, miután a Louis Vuitton karórák nagykövete.

Óragyűjteményében azonban más márkákból is akadnak értékes darabok, limitált kiadású IWC Big Pilotját – amelynek hátlapján A kis herceg metszete látható – majdnem hatezer dollárért lehet megvásárolni. A tény, hogy Bradley Cooper csuklóján volt az Oscar-gálán, a luxusórát még értékesebbé tette, azóta 60 ezer dollárért árverezte el a Sotheby’s.