Vágólapra másolva!
A Sky Sports dögös műsorvezetőnője, a dél-afrikai Melissa Reddy nem csak a TV-képernyők előtt nyűgözi le rendszeresen a rajongóit. A szexi sportriporternő a közösségi médiában szívesen mutogatja csodás idomait, és gyakran oszt meg a követőivel részleteket arról, hogyan telnek a mindennapjai.

A 37 éves bombázó a Sky Sports csatornán vezet sportműsorokat, a stúdiós szereplés mellett gyakran a helyszínekről jelentkezik be. A csinos sportriporternő rengeteg interjút készített már a Premier League legnagyobb sztárjaival, emellett szívesen ad betekintést mindennapi életének kulisszatitkaiba is. Melissa Reddy rendszeresen jár edzőterembe, hogy formában tartsa magát, imád gyönyörű helyekre utazni, bikinis fotóiért pedig valósággal megőrülnek a rajongók.

A bolygó legszexisebb nőjének tartják a rajongói a dögös sportriporternőt

A dél-afrikai szépség az Instagramon meglehetősen aktív, jelenleg 230 ezres követőtáborral rendelkezik. Reddy imádja a futballt, gyakran pózol valamelyik híres csapat dresszében, a retró dizájnt idéző Boca Juniors-mezben készült fotója elképesztő sikert aratott. A dögös sportriporternő bejegyzései alatt záporoznak a kommenttek, hódolói nem győznek fokozni a dicsérő jelzőket. Íme, néhány a legjobbakból: 

  • "A leggyönyörűbb nő, akit valaha láttam"
  • "Abszolút a legszexisebb nő a bolygón"
  • "Csodálatosan nézel ki"
  • "Egy igazi kis sztár vagy"

Ami a karrierje kezdetét illeti, egyetemi tanulmányai során Reddy a Summit TV-nél, egy dél-afrikai üzleti csatornánál végzett szakmai gyakorlatot. Később Fokvárosba költözött, 2007-ben csatlakozott a TEAMtalk Mediához, néhány évvel később pedig Afrika legnagyobb sportkiadványának, a Kick Off magazinnak a helyettes szerkesztője lett. Reddy volt az első nő, aki ilyen posztot töltött be, és ő volt az első hölgy, aki futballelemzőként szerepelt a SuperSport Backpages és a Monday Night Football című műsorokban.

A csinos műsorvezetőnek a Premier League a szakterülete, 2020-ban Between The Lines (A vonalak között) címen saját podcastműsort indított,

amelyben olyan futballsztárokkal és edzőkkel beszélgetett, mint Gary Lineker, Mauricio Pochettino és Daniel Sturridge. Ebben az évben adta ki első könyvét, amely a Liverpoolról szól, illetve arról, hogyan vált az angol klubból trófeagyőztes szupercsapat Jürgen Klopp irányítása alatt (Believe Us: How Jürgen Klopp Transformed Liverpool Into Title Winners). Reddy 2022 márciusában hagyta ott a The Independent vezető futballtudósítói szerepét, azóta a Sky Sports és a Sky Sports News sportriportere.