Vágólapra másolva!
39 évesen meghalt a feltörekvő testépítő, Kristyn Lia, aki néhány hónappal ezelőtt harmadik helyen végzett az Atlantában rendezett IFBB Pro versenyen.

Kristyn Lia halálának okát nem hozták nyilvánosságra. A testépítőedző AJ Kelly Robert a megemlékezésében azt írta, hogy Kristyn Lia nemrég költözött Ausztráliából az Egyesült Államokba, hogy beindítsa testépítői karrierjét.

A 39 éves Kristyn Lia nagy jövő előtt állt Forrás: krissy_with_gunz_ifbbpro@instagram

A 39 éves testépítő halálhíre sokkolta a világot. Az unokatestvére volt az egyik, aki kommentálta AJ Kelly posztját.

– idézi a The Sun a meghalt testépítő unokatestvérér.

Kristyn Lia ígéretes testépítő volt, 2021-ben kiérdemelte az IFBB (Fitness és Testépítő Szövetség) "Pro Card" státuszát, miután lenyűgözően szerepelt a National Physique Committee Worldwide Australia versenyen.

Ezután a világ minden részén versenyzett, többek között részt vett a New York Pro és a Pittsburgh Pro versenyeken, legutóbb pedig augusztusban a Texas Pro-n lépett fel - ez volt a negyedik versenye a naptári évben.

Kristyn Lia halála sokkolta a testépítő társadalmat Forrás: krissy_with_gunz_ifbbpro@instagram

Az IFBB Atlanta Pro-n a harmadik, a Chicago Pro-n a 11., a Tampa Pro-n a kilencedik, a Texas Pro-n pedig a 16. helyet szerezte meg. A 2022-es IFBB New York Pro-n a nyolcadik, a Pittsburgh Pro-n pedig a 13. helyet szerezte meg.

Az utolsó poszt, amit alig egy hete osztott meg az Instagram-oldalán, egy szelfi volt a következő felirattal: "Megbocsátanátok, ha elkésem".