Az év egyik legnagyobb versenye előtt ismét levetkőzött a golfvilág őrületes testű bombázója - kép

Paige Spiranac
Vágólapra másolva!
Ha nem lenne elég, hogy Tiger Woods 25 évvel első győzelme után visszatért a Masters mezőnyébe, akkor szólunk, hogy Paige Spiranac is bejelentkezett két nem akármilyen fotóval.

A Georgia állambeli Augustában rendezett Masters az év négy Major-tornája közül is talán a legrangosabb, ezt megnyerni jelenti a legnagyobb sikert egy golfozó életében. Az idei verseny fényét mindenképpen emeli, hogy ott van a mezőnyben a tavalyi súlyos balesete után visszatérő Tiger Woods, aki éppen 25 évvel ezelőtt, 1997-ben vehette fel először a győztesnek járó legendás zöld zakót.

A 29 éves horvát származású modellnek, a tornászból lett golfoktatónak, Paige Spiranacnak nem kell győznie Augustában, sőt még indulnia sem kell ahhoz, hogy felvehesse a zöld zakót. Igaz, hogy nem éri be, de ezt valószínűleg kevesen bánják.

A finom utalások mestereként még egy képpel igyekezett kedvet csinálni szeretett sportágához:

Az augustai pálya leghíresebb szakasza a 12., ahol a lyuk körül azok az azeleák virágoznak, melyek most Paige testét borítják. A filmrajongóknak pedig bizonyára azonnal beugrott az Amerikai szépség című nagyszerű alkotás.