Vágólapra másolva!
Sokáig emlékezni fognak a hétvégi bajnoki meccsre a Rotherham United drukkerei. És nemcsak azért, mert egy ideig az lesz az utolsó meccsük a másodosztályban, hanem azért is, ami a lefújás után vár rájuk.

A Rotherham United 2017 óta már negyedik alkalommal esett ki a másodosztályból, azaz egy ideje már minden feljutásra jut egy kiesés, így tulajdonképpen ezek a szomorú vasárnapok (vagy éppen szombatok) kezdenek megszokottá válni Rotherhamben.

Ezúttal a csapat olyan gyenge idényt produkált, hogy már nagyjából egy hónapja biztossá vált a kiesése, így a Bristol City otthonában elszenvedett 2-0-s vereség nem osztott, nem szorzott. Az utolsó forduló előtt 4 győzelem, 12 döntetlen és 29 vereség a mérleg, az összekapart 24 pont pedig arcpirítóan kevés. Az előttük lévő Huddersfieldnek is 45 van, és akár még bent is maradhat.

A Rotherhamet ez a veszély már nem fenyegeti, így bátran a lovak közé lehet dobni a gyeplőt. A játékosok is megbékéltek már a gondolattal, így a 25 éves svéd kapus, Viktor Johansson is, aki már másodszor esik ki a csapattal. A Rotherham hazai pályán zárja az idényt a Cardiff City ellen, a meccs után pedig Johansson nem kevesebb mint 600 szurkolónak fizet egy-egy sört a New York Stadionhoz közeli Cutlers Arms pubban.

A drukkerek most abban bíznak, hogy a 2020-ban e Leicester Citytől érkezett kapusnak nem ez lesz a búcsúajándéka, ugyanis közszájon forog, hogy a Sheffield United és a Leeds United is fontolgatja a kivásárlását.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.