Vágólapra másolva!
A Manchester United megnyerte az utolsó hazai bajnokiját, de a győzelem ellenére Erik ten Hag vegyes fogadtatásban részesült az Old Traffordon, a szurkolók egy része kifütyülte a holland edzőt, aki beszédet mondott a meccs után.

A Manchester United 3-2-re legyőzte a Newcastle United csapatát az angol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen. A három pont megszerzése létfontosságú volt a United számára, mivel így még megmaradt az esélye, hogy a bajnokságon keresztül kivívja az európai kupaindulást a következő szezonra.

erik ten hag
Köszönetet mondott a szurkolóknak az utolsó hazai bajnoki után a Manchester United edzője
Fotó: AFP

Ám hiába a siker, hihetetlenül feszült a hangulat a manchesteri csapatnál, amit jól mutat, hogy már a mérkőzés előtt is botrányos jelenetek történtek, miután egy szurkoló belekötött a United színeiben 400. meccsén pályára lépő Marcus Rashfordba. 

Kifütyülték a szurkolók a Manchester United edzőjét

A mérkőzés után Erik ten Hag összegyűjtötte játékosait az Old Trafford gyepének közepén, majd mikrofont ragadott és beszédet mondott a szurkolóknak. A sokat kritizált holland vezetőedző a csapat felemás szezonja után hangsúlyozta a szurkolók támogatásának fontosságát, az Old Trafford közönségének egy része pedig tapssal, hangos üdvrivalgással és ujjongással fogadta az évértékelő beszédet, azonban a felvételeken azt is lehetett hallani, hogy szurkolók másikféle kifütyülte Erik ten Hagot.

Szeretném megköszönni mindenkinek a csodálatos támogatást az egész szezon során. Mint tudjátok, nem volt egyszerű szezonunk, de egy dolog változatlan maradt, és ez a ti támogatásotok a csapat iránt

 – mondta Ten Hag, aki a beszéd során a Manchester City elleni FA-kupa-döntő fontosságát is hangsúlyozta.

"A szezon még nem ért véget. Elmegyünk a Wembley-be, és megígérem, hogy ezek a játékosok mindent meg fognak tenni azért, hogy az FA-kupát hazahozzuk ide az Old Traffordra!" - jelentette ki a holland mester.

A Premier League utolsó fordulójának összes mérkőzését vasárnap - magyar idő szerint - 17 órától játsszák. Az FA-kupa fináléját május 25-én rendezik a Wembley stadionban.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30