Élő:
Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I 29. fordulójában a Puskás Akadémia hazai pályán 5-0-ra kiütötte a Paksot.

Újabb csúfos paksi vereség

Az utóbbi négy NB I-es meccsét egyaránt elveszítő Paks a Puskás Akadémia elleni bajnokiját is gyengén kezdte, és a 23. percben hátrányba került. Corbu akrobatikus mozdulattal tett középre egy bal oldali beadást, a labda Nissila elé került, aki állítgatás nélkül, 12 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. A gól után is a felcsúti csapat játszott veszélyesebben, Bognár György együttese látványosan szenvedett.

Kettőt is cserélt a Paks a félidőben, Böde Dániel is beállt a csapatba, hogy nagyobb potenciál legyen a vendégek támadójátékában. Ettől függetlenül újra Hornyák Zsolt együttese szerzett vezetést, a 60. percben Szappanos rosszul kirúgott labdája után Nissila ugratta ki Puljicot, a horvát csatár szépen emelt a kapu bal oldalába.

A 71. percben Colley ellen szabálytalankodott Osváth a 16-oson belül, ezért 11-est kaptak a hazaiak, amit Nagy Zsolt magabiztosan belőtt. 

A 80. percben Komáromi a meccs legszebb gólját lőtte, szabadrúgásból védhetetlenül csavart a paksi kapu jobb felső sarkába.

A 89. percben még Szolnoki is betalált fejjel, a Puskás Akadémia 5-0-ra kiütötte a nagyon rossz formában lévő, a meccset kapura tartó lövés nélkül lehozó Paksot, amely sorozatban ötödször kapott ki az NB I-ben.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek