Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik a válogatott szünet után visszatért a Liverpoolba, és újra edzésbe állt.

A bajnoki címre hajtó Liverpool a hétvégén a Brightont fogja a Premier League 30. fordulójában, és jó eséllyel Szoboszlai Dominik is a kezdőcsapat tagja lehet. 

A magyar középpályás a törökök elleni barátságos meccsen győztes gólt lőtt, majd Koszovó ellen szintén az ő találatával került előnybe a magyar válogatott. Nem csoda tehát, hogy a 23 éves középpályás teljesítményét Angliában is nyomon követték a válogatott szünetben. A Magyar Nemzet beszámolója szerint nagyjából 70 millió Liverpool szurkoló szerzett tudomást Szoboszlai parádés teljesítményéről.

Magyarország, Törökország, labdarúgás, mérkőzés, válogatott, bemelegítés
Szoboszlai Dominik a válogatott után újra Liverpoolban bizonyíthat
Fotó: Origo - Csudai Sándor

Szoboszlai időközben már vissza is tért Liverpoolba, mondhatni bombaformában. A klub a közösségi oldalán pedig megosztott egy videót a csapat csütörtöki konditermes edzéséről, amelyen Szoboszlai ezúttal sem tudott elszakadni a labdától. A Liverpool edzése szemlátomást jókedvűen telt, a magyar középpályás pedig megcsillogtatta szenzációs technikai tudását: hosszú másodpercekig egyensúlyozott a fején egy labdát.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.