Csapkodva hisztizett az edző a Real Madrid meccsén, de mindenki a BL-győztes focistán nevet - videó

Real Madrid, spanyol foci, gólöröm, Rüdiger
Real Madrid's Spanish forward #17 Lucas Vazquez, Real Madrid's German defender #22 Antonio Rudiger and Real Madrid's French defender #18 Aurelien Tchouameni celebrate at the end of the Spanish league football match between Deportivo Alaves and Real Madrid CF at the Mendizorroza stadium in Vitoria on December 21, 2023. (Photo by ANDER GILLENEA / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid emberhátrányban, a 92. percben szerzett góllal 1-0-ra nyert a Deportivo Alavés vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának csütörtöki játéknapján, így átvette a vezetést a tabellán. A találkozó a drámai hajrá mellett több hihetetlen pillanatot is hozott.

A Bajnokok Ligájában nyolcaddöntős Real Madridban Nacho Fernández az 52. percben egy kőkemény belépő miatt a kiállítás sorsára jutott, ám tíz emberrel is megnyerte a meccsét a rekordbajnok együttes, miután Lucas Vázquez egy szöglet után betalált a hosszabbításban. A majdnem három hónapja, 17 tétmérkőzés óta veretlen fővárosiak – az eddigi éllovas Girona botlásának is köszönhetően – a sikerükkel a La Liga élére ugrottak.

Lucas Vázquez (17) lett a hős a Real Madridban Forrás: AFP/Ander Gillenea

Luis García és Antonio Rüdiger elképesztő mozdulatsora

A Real gólja után

az Alavés vezetőedzője, Luis García hatalmas őrjöngésbe kezdett

a kispad mellett: tárgyakat borított fel, csapkodott, dobált, lökdösődött, majd miután leült, üvöltözve rángatózott. A jelenetsort ide kattintva is megtekinthetik.

Ám ennél is megdöbbentőbb volt a Chelsea színeiben Bajnokok Ligáját nyert Antonio Rüdiger cselekedete, aki egy alkalommal úgy védekezett Samuel Omorodionnal szemben, hogy lökdösni kezdte őt, majd a német védő lehajolt az éppen hátráló ellenfele mögött úgy, hogy az Alavés játékosa szándékosan nekimenjen a fenekével.

A Real Madrid legközelebb január 3-án lép pályára, akkor a Mallorcát fogadja a bajnokságban.

Rudiger with tight marking on Samuel Omorodion.
byu/Chelseatilidie insoccer