Vágólapra másolva!
Elképesztő mennyiségű érdekességet hozott november utolsó hetének első napja, így érdemes visszatekinteni, melyek voltak a legfontosabbak hétfőn. Ezek közül válogattunk, ha véletlenül valaki lemaradt volna ezekről a hírekről.

Hosszú Katinka nagy bejelentése, meghalt a magyar atléta

A korábbi világbajnok ökölvívó, Chantelle Cameron brutális fejsérülést szenvedett a Katie Taylor elleni címegyesítő bokszrangadón.

Hosszú Katinka visszatér Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Visszatér a versenyzéshez Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó, akinek fő célja, hogy jövő nyáron, Párizsban, a hatodik ötkarikás viadalán is ott legyen.

A magyar maratonfutó, Horányi Zsuzsa - aki a Kelet-Magyarország egykori kollégája volt - vasárnap, egy napkori futóversenyen, futás közben elhunyt.

Marco Rossi lehet a Napoli edzője, fantomgól és C. Ronaldo fairy play-díjas megmozdulása

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi lehet az idényt követően a Serie A-ban címvédő Napoli edzője. Marco Rossi reagált is a lehetőségre.

Marco Rossi lehet a Napoli edzője Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A magyar másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Merkantil Bank Liga) 16. fordulójában paprikás hangulatú, sok játékvezetői hibával tarkított meccsen nyert a Pécsi MFC hazai pályán 1-0-ra a Budafok ellen. A budafokiak többek között Krausz Raul gólját is vitatják.

Cristiano Ronaldo csapata, az al-Nasszr gól nélküli döntetlent ért el az iráni Perszepolisz ellen az ázsiai Bajnokok Ligája 5. fordulójában. Az ötszörös aranylabdás portugál sztárfocista hiába harcolt ki tizenegyest, rendkívül sportszerűen jelezte, hogy nem történt szabálytalanság.

Súlyos nyaki és gerincsérülést szenvedett Sanni Hakala, olimpiai bronz- és világbajnoki ezüstérmes finn női jégkorongozó svéd csapata bajnoki mérkőzésén.