Vágólapra másolva!
A pénteki nap is elképesztő érdekességeket tartogatott, ezeket szedtük össze egy helyen. Napi összefoglaló a tengapi nap legfontosabb történéseiről, a Liverpool magyar válogatott sztárjával, Szoboszlai Dominikkel a főszerepben.

Minden Szoboszlai Dominik körül forog

Szoboszlai Dominiknak a Montenegró ellen múlt vasárnap szerzett első gólját választották a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők zárófordulójának legszebbjévé.

Szoboszlai Dominikra az ünneplés után már újra Liverpollban várnak fontos feladatok Fotó: Csudai Sándor - Origo

A szombati Manchester City-Liverpool rangadó előtt megtartotta sajtótájékoztatóját az angol bajnok sztáredzője, Pep Guardiola. A katalán szakember a Liverpool játékosairól is szót ejtett, de Szoboszlai Dominik nevét teljesen másképpen mondta.

Szoboszlai önbizalomtól duzzadva érkezhetett vissza a Liverpoolhoz, hiszen a magyar válogatott veretlenül és csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Európa-bajnokságra. A magyar focista méregdrága ruhában keltett feltűnést Liverpooban.

Croizet-t botránya, újraindult az NB I

A Zalaegerszeg francia futballistáját, Yohan Croizet-t valószínűleg a barátnője TikTok-videója miatt zavarták el Újpestről. A 31 éves játékos jövője a ZTE-nél is veszélybe kerülhet, mert a klub új edzőjének, Márton Gábornak hamar elege lett a csapategységet bomlasztó, egyre gyengébben játszó focistából.

A labdarúgó NB I 14. fordulójában a Paks hazai pályán 4-1-re nyert a Diósgyőr ellen.

Péntek esti szórakozás, Cristiano Ronaldo és Harrya Kane is szárnyal

A szaúdi élvonal 14. fordulójában az al-Nasszr hazai pályán Cristiano Ronaldo főszereplésével 3-0-ra legyőzte al-Akhdoud csapatát.

Cristiano Ronaldo továbbra is csúcsformában van Forrás: Anadolu via AFP/2023 Anadolu/Mohammed Saad

A címvédő Bayern München egygólos győzelmet aratott az 1. FC Köln vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Dárdai Pál által irányított Hertha BSC kétgólos előnyt követően 2-2-es döntetlent játszott a Hannover otthonában.