Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Neymar szaúdi szerződéséből

soccer sports fbl Horizontal FOOTBALL HEADSHOT RAISED FIST
Paris Saint-Germain’s Neymar celebrates after scoring a goal against Jeonbuk Hyundai Motors during their friendly football match at the Asiad Main Stadium in Busan on August 3, 2023. (Photo by ANTHONY WALLACE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain támadója, a brazil Neymar a hírek szerint már mindenben megegyezett a szaúdi bajnokságban szereplő al-Hilallal és a két klub is megállapodott, nagyjából 100 millió eurót kapnak majd a franciák, és már csak a hivatalos bejelentés van hátra.

Azt már korábban megírtuk, hogy Neymar csillagászati összeget fog keresni. A szaúdi klubhoz közeli források szerint kettő plusz egy évre szóló szerződést ír alá, melynek értelmében évente 150,77 millió euró (jelenlegi árfolyamon 76,55 milliárd forint) lesz a fizetése, ami azt jelenti, hogy óránként 6,6 millió forintot keres majd.

Neymarnak sok oka nem lehet panaszra Forrás: AFP/Anthony Wallace

Ez azonban nem minden: Neymar saját használatra fog kapni egy magánrepülőt, természetesen nyugodtan élhet majd a párjával, Bruna Biancardival, aki ugyan nem a felesége, de közös gyermeküket várja. Ez ugye azért érdekes, mert ilyesmi hivatalosan nem megengedett Szaúd-Arábiában. Neymar kap egy hatalmas házat, személyzettel, amit addig használhat, amíg a klub focistája.

A sornak még itt sincs vége, ugyanis a hírek szerint még minden győztes meccs után is csilingel a bankszámlája, mégpedig 80 ezer eurónak megfelelő összeg érkezik majd minden siker után. Neymarnak azt is megfizetik, ha az arab országot népszerűsíti, minden ilyen, közösségi oldalára feltöltött posztért 500 ezer eurót kap majd.