Vágólapra másolva!
A pénteki nap sem telt érdekességek nélkül a sport világában, a szokásoknak megfelelően július 14-éről is egy helyen gyűjtöttük össze a legfontosabb híreket. Többek között Szoboszlai Dominik, a Ferencváros labdarúgócsapata, egy női focimeccs és Lionel Messi is bőven szolgáltatott beszédtémát.

A 70 millió euróért megvásárolt Szoboszlai Dominik már javában készül a Liverpoollal a következő szezonra, egy elemző cikkben pedig azt is megmutattuk, mi várhat a magyar válogatott csapatkapitányára. A felkészülés alatt a csapat menedzsere, Jürgen Klopp máris méltatta a klub honlapján Szoboszlait, aki pénteken ráaásul szenzációs bejelentést tett a közösségi oldalán.

Az ecuadori válogatott Cristian Ramírez hat év után visszatért a Ferencváros labdarúgócsapatához. A 28 éves futballista szerződtetését pénteken jelentette be a Fradi a hivatalos honlapján, Ramirez pedig már beszélt is a várakozásairól.

Cristian Ramírez visszatért a Fradihoz Forrás: fradi.hu

A hétszeres aranylabdás Lionel Messi kedden megérkezett Miamiba, ahol majd vasárnap nagyszabású esemény keretében mutatják be új csapatában, az Inter Miamiban. A világbajnok támadó még a hivatalos bemutatás előtt nagy őrületet okozott, amikor feltűnt egy helyi szupermarketben.

Húsz perc után véget vetettek a csapatok az Írország-Kolumbia női labdarúgó felkészülési mérkőzésnek, mert a meccs túlságosan fizikális lett. A zárt kapuk mögött rendezett vb-felkészülési meccsen az írek egyik játékosát sípcsonttöréssel kórházba kellett szállítani.

A napokban a Red Bull kapcsán emlegették a McLaren pilótájának, Lando Norrisnak a nevét, most úgy néz ki, hogy a Ferrarihoz szerződik. Egyes hírek szerint igen komoly a szándék, olyannnyira, hogy már papír, pontosabban előzetes megegyezés is van a brit versenyző átigazolásáról.