Messi káprázatos szabadrúgásgóllal mutatkozott be új csapatában - videó

Leagues Cup 2023: Cruz Azul v Inter Miami CF GettyImageRank2 Ten Soccer Kicking USA Sports Team Florida - US State Fort Lauderdale Winning Photography Major League Soccer Lionel Messi Cruz Azul Second Half - Sport Scoring a Goal Match - Sport A-List Socce
FORT LAUDERDALE, FLORIDA - JULY 21: Lionel Messi #10 of Inter Miami CF celebrates with teammates after kicking the game winning goal during the second half of the Leagues Cup 2023 match between Cruz Azul and Inter Miami CF at DRV PNK Stadium on July 21, 2023 in Fort Lauderdale, Florida. Hector Vivas/Getty Images/AFP (Photo by Hector Vivas / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Lionel Messi álomszerűen mutatkozott be az Inter Miamiban, ugyanis az argentin világbajnok az utolsó pillanatban szerzett győztes gólt a Cruz Azul elleni Ligakupa-meccsen.

A nyáron a PSG-tól távozó klasszis az 54. percben csereként debütált új csapatában, majd a 94. percben egy távoli szabadrúgásból lőtt a jobb felső sarokba, amivel 2-1-re nyert a Miami.

"Tudtam, hogy ez lesz az utolsó esély, és reméltem, hogy sikerül gólt rúgnom, így elkerülhettük a büntetőket, és győzelemmel tudtunk kezdeni. Ez nagyon fontos volt, mivel a bajnokságban nem szerepelt eddig jól a csapat, de az ilyen sikerekkel javíthatunk a hangulaton, a magabiztosság pedig nagyon jól működik, mióta csatlakoztam" - nyilatkozta Messi a meccs után az Apple TV-nek.