A párizsi olimpia megzavarására készülnek

Day esplanade France Ile de France Incidental People Olympics Games 2024 Outdoors Paris Paris 07 Paris 16 People Place du Trocadero Tourism types UNESCO World Heritage Site Horizontal CULTURAL TOURISM EIFFEL TOWER EUROPE OLYMPIC GAMES OLYMPIC RINGS SQUARE
Az összesen csaknem 10 millió jegyből az első szakaszban 3,25 milliót adtak el.
Vágólapra másolva!
Egy olimpiaellenes közösség tagjai arra készülnek, hogy valamilyen módon megzavarják a 2024-es párizsi játékokat.

A Saccage 2024 néven futó csoportosulás tagjai arra biztatnak embereket, hogy önkéntesnek jelentkezzenek a jövő évi játékokra, és az utolsó pillanatban mondják le a szereplést. Az aktivisták szerint az olimpia károsítja a környezetet és a hatalmas, globális cégeknek generál hatalmas bevételeket a helyi vállalkozók helyett.

Az olimpia szervezői 45 ezer önkéntessel számolnak, és nem meglepő, de alaposan ellenőrzik majd a jelölteket. Az önkéntesek ingyen kapnak majd egyenruhákat, utazási és étkezési utalványokat.

Az olimpiát több francia csoportosulás is szeretné majd kihasználni arra, hogy nagyobb figyelmet kapjon a tiltakozásuk. Sokan vannak a rendezés ellen, ami olyan hatalmas összegeket emészt fel, ami szerintük más, fontosabb helyre is kerülhetett volna.

(Forrás)