Már a télen megszabadulhat a csalódást okozó reménységétől az olasz sztárcsapat

olasz foci, Serie A, Juventus, Bologna
Juventus' Serbian forward Dusan Vlahovic (L) celebrates after scoring his side's second goal during the Italian Serie A football match between Juventus and Bologna on October 2, 2022 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
Januárban a klub történetének negyedik legdrágább igazolásaként (81,6 millió euróért) szerezte meg a Juventus labdarúgócsapata a Fiorentinától Dusan Vlahovicot, ám olasz sajtóhírek szerint a szerb támadó egy év után el is hagyhatja a torinóiakat.

Az olasz klubnál 36 mérkőzésen 16 gólt és 4 gólpasszt szerzett 22 éves csatárt egy 80-90 millió eurós ajánlat esetén gondolkodás nélkül elengedheti a Juventus.

Dusan Vlahovic egy év után máris távozhat a Juventusból Forrás: AFP/Marco Bertorello

Vlahovic a katari világbajnokságon mindössze 80 percnyi játéklehetőséget kapott, ez idő alatt Svájc ellen be tudott találni, amivel akkor továbbjutásra állt a később csoportutolsó válogatott.

A szerb játékos távozása esetén olasz források úgy tudják, hogy a Lille kanadai csatárát, a szintén 22 éves Jonathan Davidet szerezné meg a torinói együttes 45-50 millió euróért.

Forrás

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!