A franciák mindent elkövetnek, hogy elrontsák az argentinok ünneplését

MESSI, Lionel
Az argentin Lionel Messi a legjobb játékosként elnyert díjjal megcsókolja a vb trófeáját, miután csapata 4-2-re győzött a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban a Loszaíl Stadionban
Vágólapra másolva!
Még pénteken is a katari labdarúgó-világbajnokság állt a hírek középpontjában, de Hosszú Katinka visszavonulása és egy focilegenda halála is téma volt az ünnepek előtt.

Minden idők egyik legizgalmasabb foci-vb-döntője után Franciaország szurkolói petíciót indítottak a meccs újrajátszása érdekében, amiért több jogszerűtlen ítéletet is észrevettek, ami Argentínát segítette. Továbbá az európaiak Emiliano Martínez kapus miatt már a nemzeti szövetséghez fordultak, hogy tegyenek valamit a tettei következményeként. A döntő utáni pillanatokból szintén kiemelkedett egy sztárszakács megjelenése, aki ellen már a FIFA is vizsgálatot indított.

Sok francia nem törődik bele, hogy Lionel Messi csókolhatta meg a vb-trófeát Katarban Forrás: MTI/EPA/Ronald Wittek

Megválasztották ugyanakkor a katari torna legszebb gólját – már akkor lehetett sejteni, hogy az lesz az, amikor megtörtént. Szintén világbajnokságot, de az 1966-osat érintő téma volt, hogy a világbajnok angol válogatott alapembere, George Cohen 83 évesen életét vesztette.

A labdarúgáson kívül is volt élet pénteken: Hosszú Katinkáról egyre kevesebbet tudni, így pedig egyre valószínűbb, hogy közel járunk a visszavonulásának bejelentéséhez.

Szintén érdemes megnézni Lauren Pacheco képeit, aki minden golfpályán magára vonzza az emberek tekintetét.