Vágólapra másolva!
Érdekes részletet derített ki a L'Equipe című francia lap a Paris Saint-Germain futballcsapatának sztárjáról, pontosabban annak szerződéséről.

A francia válogatottal 2018-ban világbajnoki címet nyerő Kylian Mbappé hosszas huzavona, rengeteg hír és álhír terjesztése után, amikor már mindenki biztos volt benne, hogy a Real Madrid játékosa lesz, május 21-én váratlanul 2025-ig szóló szerződést írt alá klubjával, a PSG-vel.

A hírek akkor arról szóltak, hogy nem csupán Lionel Messi és Neymar heti több mint 300 ezer eurós fizetését kapta meg, de beleszólhat még az edző kiválasztásába is. Hogy ez igaz-e vagy sem (a játékos tagadja, hogy az lenne), majd kiderül, a L'Equipe azonban most egy másik részlete hívta fel a figyelmet: Mbappé szerződése valóban 2025-ig, azaz három évre szól, de az utolsó év opcionális, amit csak a játékos hívhat le. Azaz a PSG 2024 nyarán hiába szeretné, hogy életbe lépjen a harmadik év, ha Mbappé nemet mond, akkor vége a történetnek, és akár ingyen is új klubhoz kerülhet a francia sztár.