A Juventus kapusa elmondta, mit gondol a Manchester Unitednél megbukott Pogbáról

fbl Horizontal FOOTBALL HEADSHOT PORTRAIT-AMERICAN SHOT
Manchester United's French midfielder Paul Pogba reacts during the English Premier League football match between Liverpool and Manchester United at Anfield in Liverpool, north west England on April 19, 2022. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Juventus labdarúgócsapatának kapusa, Wojciech Szczesny szerint a Manchester Unitedtől távozó Paul Pogba még mindig a világ legjobb futballistái közé tartozik.

A 2018-ban világbajnok francia középpályás másodszor is ingyen távozik a Manchester Unitedtől, pedig 2016-ban akkori világrekordot jelentő 105 millió euróért érkezett a Juventustól. A 29 éves futballistát leggyakrabban a Paris Saint-Germainnel hozzák szóba, de arra is nagy az esély, hogy visszatérjen Torinóba.

A The Sun megírta, hogy a Juve lengyel válogatott kapusa, Wojciech Szczesny szerint jó lenne, ha Pogba visszatérne korábbi klubjához, ahová 2012-ben szintén a MU-tól érkezett. Nagyon örülnék, ha erre sor kerülne.

méltatta a francia játékost a kapus.

Paul Pogba négy évig játszott a Juventusban, ahol kulcsember volt Forrás: AFP/Marco Bertorello

Amikor Szczesny-t arról kérdezték, hogy Pogba továbbra is topjátékos-e, a lengyel határozott igennel felelt.

mondta Szczesny.

Pogba korábban 2012 és 2016 között futballozott a Juventusban, a csapattal négyszer nyerte meg az olasz bajnokságot, kétszer az Olasz Kupát és csakugyan két alkalommal az Olasz Szuperkupát. A hírek szerint a középpályásnak ajánlatott tett a Juve, és hamarosan visszatérhet Torinóba.