Vágólapra másolva!
A magyar válogatott rekorder korábbi focikapust, Király Gábort hatalmas megtiszteltetés érte. A legendás, 108-szors válogatott játékos a korábbi német klubja, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC nagykövete lett.

Király Gábor a közösségi oldalán számol be arról, hogy Axel Kruse és Marko Rehmer társaságában a Hettha nagykövete, zászlóvivője lett. Az első fotók el is készültek, a kiváló kapus pedig még ajándékot is kapott.

"Új, megtisztelő feladat, aminek örömmel teszek eleget. Első külföldi klubom, a Hertha BSC felkérésére olyan legendák, mint Axel Kruse és Marko Rehmer társaságában

a klub nagykövete, zászlóvivője lettem.

1997 és 2004 között hét szép és sikeres évet töltöttem Berlinben, amire mindig jó szívvel fogok emlékezni, és mindent megteszek majd, hogy ezután is méltó módon képviseljem a német futball tradicionális egyesületét itthon és külföldön egyaránt.

A múlt héten az Olimpiai Stadionban elkészültek az első fotók, és még egy ajándékkal is meglepett bennünket a klub."

Ennek apropóján pedig a berlini klub piacra is dobott egy új, Király Gábort ábrázoló pólót, amelyet meg is lehet már vásárolni a Hertha webshopjában.