Vágólapra másolva!
Ralf Rangnick a korábbi csapataihoz hasonlóan a Manchester Unitednél is szigorú szabályokat szeretne bevezetni. Többek között, a német edző az RB Leipzignél csak a klub tulajdonában lévő autókkal engedte játékosait edzésre járni, a MU-nál pedig ugyancsak ezt a módszert honosítaná meg. Ennek értelmében Ronaldóék legalább félévre elbúcsúzhatnak luxusautóiktól.

A hét elején vált hivatalossá, hogy a 63 esztendős szakember lesz a Manchester United vezetőedzője, és megbízatása fél évre, vagyis az idény végéig szól.

Az ötszörös aranylabdás portugál klasszisnak köztudottan nagy autógyűjteménye van, ami több mint 20 millió eurót ért. Ronaldo gyakran jelenik meg edzésen Ferrarikkal, Lamborghinikkel, legutóbb pedig egy 300 ezer eurós Bentley-vel látogatta meg a United edzőközpontját.

Korábbi edzői nagyobb szabadságot adtak neki a pályán és azon kívül is, így még inkább kiemelkedett a szupersztár státusza és a csapataiban betöltött szerepének fontossága. Rangnick azonban soha nem tett kivételt egyetlen játékosa között sem, – igaz, korábban nem is kellett világsztárokat irányítania – márpedig elképzelhető, hogy ez feszültséghez vezethet - számolt be róla a Mirror.

Szigorú szabályok jöhetnek a Manchester Unitednél, Forrás: AFP/Jose Jordan

Ha Rangnick valóban bevezeti ezt a szabályt a Unitednél, akkor a játékosoknak nagy valószínűséggel Chevrolet márkájú autókkal kell edzésre menniük, ugyanis annak ellenére, hogy hét év után már nem mezszponzor az amerikai cég, továbbra is az angol klub hivatalos partnere.