Dráma a futballpályán: meccs közben esett össze a focista

A játékosok körbeállták a futballistát, mialatt az orvosok megvizsgálták
Vágólapra másolva!
A dán labdarúgó másodosztályban megrendezett Vendsyssel FF-Lyngby mérkőzés második félidejében eszméletlenül esett össze a hazaiak 22 éves csatára, Wessam Abou Ali.

A nyári Európa-bajnokságon az ugyancsak dán Christian Eriksen kapott szívrohamot a pályán. Ahogy akkor, úgy ezúttal is a játékosok körbeállták az összeesett társukat, mialatt a szakemberek ellátták. A segítségnyújtás 10 percen át tartott a pályán, ahová rögtön defibrillátort hoztak be.

Az m4 sport megírta, hogy a labdarúgót mentőautóval kórházba szállították, ahol a lehető legjobban alakultak az események, a klub ugyanis szombaton a hivatalos Facebook-oldalán közölte, Ali szerencsére tudatánál van, állapotát stabilizálták.

A játékosok körbeállták a futballistát, mialatt az orvosok segítséget nyújtottak Forrás: noticiasvip24com

Ezt követően a csapat tájékoztatást adott arról, hogy a futballista esetében nem szívrohamról volt szó, hanem rohamot kapott,

emiatt esett össze, de az ápolás során végig vert a szíve és lélegzett, a kórházba szállítás idején pedig már a tudatánál volt.

A mérkőzést a 60. percben 1-1-es állásnál félbeszakították, annyi bizonyos, hogy vasárnap nem folytatják. A meccs befejezésének időpontját később határozzák meg.