Vágólapra másolva!
A világ egyik legnagyobb sportszergyártó cége egy szupertehetséges nyolcéves focistát igazolt le. Kauan Basile lehet a brazil futball legújabb reménysége, aki hamarabb kapott szponzori szerződést, mint Neymar vagy Messi.

Kauan Basile még nagyon fiatal játékos, de már szerződést kötött vele az egyik legnagyobb sportszergyártó cég a világon, amely olyan focistákat támogat, mint Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Harry Kane vagy Kylian Mbappé - derül ki a Marca oldaláról.

Forrás: Mediatiempo.com

A hároméves szerződést két évvel hosszabbíthatják meg, ha a megfelelő irányba fejlődik a brazil futball legújabb reménysége. A fiatal focista apja a brazil Corinthians csapatában játszott, és hisz benne, hogy a fia egy napon majd a világ legjobbjai közé kerülhet.

- mondta el Basile apukája. A fiatal brazil tehetségről mindent elmond ez a gólja, amit nemrégiben rúgott egy korosztályos tornán:

A Barcelona legendája, Lionel Messi 15 évesen kapta meg első szponzori szerződését. Neymar pedig 11 évesen kapott anyagi támogatást egy világcégtől, hogy folytathassa a focikarrierjét.