Vágólapra másolva!
Csütörtök este a L'Équipe televíziós csatornáján sugárzott élő műsorban adják át a 2017-es esztendő legjobb labdarúgójának járó Aranylabdát. Lehet, hogy már eldőlt, ki lesz a győztes? A Cristiano Ronaldóval szerződésben lévő sportszergyártó, a Nike minden évben, az Aranylabda-szavazás környékén új cipőt készít a játékosnak. A kiszivárgott képek szerint az idei cipőre rá van írva: Öt győzelem. Viszont Ronaldo még csak négyszeres Aranylabdás.

Kiszivárogtak képek Cristiano Ronaldo legújabb cipőjéről, a Nike Mercurialról, amelyet a sportszergyártó az Aranylabda-szavazásra készített - mint ezt egyébként minden évben teszi. Ha a fotóknak hinni lehet, a cipő (amiből egyébként csak ezer pár készül) hátulján a következő felirat áll:

"Quinto Triunfo", azaz "Öt győzelem"

– számolt be a FourFourTwo.

A Nike vajon a jövőbe lát? Forrás: fourfourtwo.hu

Ez alapján pedig felmerül a kérdés, hogy a Nike vajon a jövőbe lát? Ugyanis Cristiano Ronaldo nem öt Aranylabdát nyert eddig, hanem négyet, 2008-ban, 2013-ban, 2014-ben és 2016-ban, az idei díjátadó gála pedig csak csütörtökön lesz.

És ha ez még nem lenne elég, a transfermarkt.de oldalon is öt Aranylabda szerepel a portugál világklasszis neve mellett.

Cristiano Ronaldo ötödször nyerheti meg az Aranylabdát Forrás: Presse Sports/Seguin Franck

Hogy az átigazolásokkal foglalkozó oldal, illetve a Nike tényleg tudott-e valamit, vagy csak véletlen egybeesésről van szó, az csütörtökön este kiderül.