Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Meggyilkolták a spanyol focielnök rokonát

Horizontal
President of the Spanish football federation, Angel Maria Villar, attends a press conference following Julen Lopetegui's appointment as new manager of the Spanish national football team in Madrid on July 21, 2016. / AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
Vágólapra másolva!
A spanyol külügy is megerősítette, hogy Ángel María Villar rokonát találták meg holtan Mexikóvárosban.

A Spanyol Külügyi Hivatal megerősítette, hogy a Spanyol Labdarúgó-szövetség elnökének, Ángel María Villarnak az unokahúgát találták meg holtan Mexikóvárosban. A spanyol külügyminiszter, José Manuel Garcia elmondása szerint María Villar Galazt azt követően rabolták el, hogy a fővároshoz tartozó Santa Fe üzleti negyedben kiszállt egy taxiból.

Előbb arra kényszerítették, hogy pénzt vegyen ki egy bankautomatából, majd elhurcolták, ezt követően pedig kapcsolatba léptek a családdal, és váltságdíjat követeltek.

– mondta a külügyminiszter az Onda Cero rádiónak.

A mexikói belügyminiszter tájékoztatása szerint Maria Villar Galaz holttestét kedden találták meg egy folyómederben összekötözött kezekkel, zsákkal a fején, a halál oka fulladás. Az UEFA alelnökeként is dolgozó Ángel María Villar a történtek után Mexikóvárosba utazott, és azonosította rokona holttestét.

Maria Villar Galaz az IBM mexikói vállalatánál dolgozott, de az utóbbi egy évben csak saját otthonából. 39 éves volt.

Mindent egy helyen az Eb-ről