Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Kedden jelentette be a Ferencváros női kézilabdacsapata, hogy az idény végéig a klubot erősíti az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Beatrice Edwige. A klasszis kézilabdázó délután már a Népligetben edzett.

A Ferencváros első olimpiai bajnok és ugyancsak első francia játékosa, Edwige kedden érkezett meg Budapestre, délután pedig már az első edzésén is túlesett,

csütörtökön pedig akár már tétmérkőzésen is bevethető lesz az Érd elleni bajnokin.

A 33 esztendős francia beálló - aki korábban két évig Győrben is játszott - az érzéseiről, benyomásairól mesélt a Fradi Médiának.

Beatrice Edwige már a Fradival edzett Forrás: fradi.hu

"Helló, mindenki, Beatrice Edwige vagyok, hajrá, Fradi!" - kezdte Beatrice Edwige. - Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek,

A legtöbb esetben kicsit stesszes egy ilyen helyzet, menet közben belecsöppenni a munkába, de eddig minden jól ment. Játszottam korábban többször is a lányok nagy része ellen, szóval nincs nehéz dolgom" - tette hozzá az olimpiai bajnok játékos, aki elárulta, hogy egyelőre csak élvezni akarja a játékot, és minél jobban kihasználni a játékidőt, amit majd Elek Gábortól kap.

"Nehét héten vagyok túl, szóval csak egy jó meccset szeretnék, és minél jobban összeszokni a lányokkal. Utána válogatott szünet, illetve egy nagyon kemény Magyar Kupa-meccs vár ránk,

úgyhogy egylőre tényleg csak az edzésekre és az összeszokásra koncentrálok a nagyobb feladatok előtt" - mondta Edwige, aki a távlati célokról is ejtett pár szót.

"A Ferencvárosnak minden esélye megvan a kiváló szereplésre a magyar bajnokságban, és a Bajnokok Ligájában is nagyon jó benyomást tettek rám.

Egyelőre minden nyitott, minden rajtunk áll a bajnokságban, a kupában és a BL-ben is. Izgatottan várom az egyre élesebb meccseket"

- zárta a szavait.

A videó a linkre kattintva tekinthető meg.

Mindent egy helyen az Eb-ről