Brutálisan megverte a terhes feleségét, majd később a saját gyerekét verte halálra

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vették azt az oklahomai férfit, aki korábban feltehetően rendszeresen bántalmazta barátnőjét annak terhessége alatt. A legújabb információk szerint nemcsak bántalmazás, hanem emberölés is szerepel a 25 éves férfi bűnlajstromán.
Vágólapra másolva!

Az Oklahomai Állami Nyomozó Iroda (OSBI) közleménye szerint a 25 éves Hunter Allen Smiley-t Newcastle-ben tartóztatták le, miután a helyi rendőrséget azzal riasztották, hogy egy egy 9 hónapos csecsemő nem reagál semmire. A hatóságok kiérkezésekor a csecsemőt a férfinél találták.

Nem sokkal ezután a csecsemőt egy közeli kórházba vitték, ahol megállapították, hogy belső agyvérzést szenvedett és bevérzést kapott a szeme mögött is - írja a helyi hírügynökség. A Newcastle-i Rendőrkapitányság az Oklahomai Állami Nyomozó Iroda segítségét kérte a lehetséges gyermekbántalmazás vádjának kivizsgálására.

 A csecsemő április 12-én belehalt sérüléseibe. A halál pontos okát és módját még nem hozták nyilvánosságra, ahogy fogalmaznak, még tart a nyomozás. 

A jelenleg is folyamatban lévő nyomozás során összegyűjtött információk alapján a férfit április 15-én, három nappal a csecsemő halála után letartóztatták - közölte az OSBI. Elsőfokú gyilkossággal vádolták meg és még aznap este a McClain megyei börtönbe zárták. 

2023 januárjában már egyszer letartóztatták a férfit, aki beismerte, hogy egy verekedés közben letört ajtó darabbal ütötte meg terhes barátnőjét. 

Az Egyesült Királyságban idén áprilisban 22 év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki brutálisan meggyilkolta 4 hetes kisfiát. A kisfiúnak 40 csontját zúzta össze a pár, köztük a nyakát, több bordáját, a kulcscsontját és mindkét karját és lábát. A halál okának végül nyaktörést állapítottak meg. 

Tavaly márciusban egy 15 éves emődi lány szívtelenül ölte meg saját lányát. Miután megszülte a kislányt, papírdarabokat gyömöszölt a szájába és átdobta a testet a szomszéd kertjébe, ahol később holtan találták. A lány akkor 21 éves barátja értetlenül állt a történtek előtt, elmondása szerint a lány mindenbe beleegyezett a kapcsolatuk alatt és ő nem tudott arról, hogy a lány gyereket vár. Egy 28 éves komlói nő pár éve a fürdőkádjuk vizébe fojtotta meg 2 hónapos csecsemőjét, akinek a holttestét a nagyszülők találták meg.