Vágólapra másolva!
Külföldi sajtóhírek szerint a Miami Nagydíjon ülhet utoljára a Williams volánja mögé az utóbbi időben sokat kritizált pilóta, az amerikai Logan Sargeant.

Véget érhet Logan Sargeant F1-es karrierje

A Williams pilótája, Logan Sargeant számára a tavalyi év rengeteg balesetet és hibát hozott, és a 2024-es szezonban sem javult az amerikai teljesítménye. A 23 éves versenyző a Kínai Nagydíjon 10 másodperces büntetést kapott, Szuzukában pedig brutálisan falnak csapta az autóját az első szabadedzésen. Nemzetközi sajtóértesülések szerint 

az amerikai pilóta a hétvégén esedékes Miami Nagydíjon, hazai közönség előtt ülhet utoljára F1-es futamon a Williams volánja mögé, és a következő versenyen már nem kap lehetőséget.

Forma-1, Ausztrál Nagydíj 2024, Williams, Logan Sargeant
Logan Sargeant az idei szezonban is gyengén teljesít
Fotó: AFP (Photo by WILLIAM WEST / AFP)

A motorsport.com megírta, hogy Imolában már a Mercedes juniorja, a 17 éves Kimi Antonelli lehet Alexander Albon csapattársa, aki ezzel nagy lépést tehet a német istálló ülése felé vezető úton.

"Azt mondják, hogy Imolától Kimi azonnal az F1-ben lesz" - mondta Leo Turrini olasz F1-es bennfentes, bár Antonelli életkora akadályt jelenthet a kötelező F1-es szuperlicenc megszerzésében, mivel Max Verstappen egy évtizeddel ezelőtti bemutatkozása után 18 évre emelték az alsó korhatárt.

Jó ötlet lenne rögtön egy Williamsbe ültetni őt? Nem éppen egy nagyszerű autó. Remélem, Toto Wolff tudja, mit csinál" -

tette hozzá az olasz F1-es szakértő.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek