Vágólapra másolva!
A Red Bull versenyzőjének, Max Verstappennek is feltűnt, hogy „udvarol” neki a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff, akinek nem titkolt vágya, hogy leigazolja a háromszoros világbajnokot.

Mióta beindult a Red Bull-csapatfőnök Christian Horner körüli botrány, valamint kitudódott, hogy Max Verstappennek lehet a szerződésében egy úgynevezett Marko-záradék, amelynek értelmében a holland is távozhat, ha a veterán osztrák elhagyja az istállót, nagyon sok pletykát lehet hallani arról, hogy idő előtt elhagyhatja a Red Bullt Verstappen.

Max Verdstappen a Mercedesnél köthet ki 
Fotó:  Paul Crock / AFP) 

Toto Wolff Max Verstappent akarja

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff pedig nem is csinál titkot abból, hogy nagyon szeretné, ha 2025-től Verstappen váltaná Hamilton, ugyanakkor a német istálló csak a negyedik a konstruktőrök között, és 

inkább 2026-tól válhatna vonzó opcióvá a teljesítményt tekintve

 - írja a Motorsport.

Wolff szerint ebben a szezonban senki nem fogja elkapni Verstappent, szerinte 2024-ben is világbajnok lesz. A hollandot pedig meg is kérdezték a kijelentésről, aki meglepő választ adott.

„Mostanában Toto nagyon kedves, sok szép dolgot mond rólam!” – mondta nevetve Verstappen a futam utáni sajtótájékoztatón.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.