Vágólapra másolva!
Távozik a Red Bull Forma-1-es csapatának vezető szerelője, Lee Stevenson.

A brit szakember 2006 óta dolgozott az osztrák Forma-1-es istállónál — 2014-ig második számú szerelőként, majd és 2020 között első számú szerelőként – írja az F1világ. A brit szakember tavaly év elején feljebb lépett a ranglétrán, miután vezetőszerelőnek nevezték ki az osztrák istállónál.

Stevenson, aki a háromszoros világbajnok, Max Verstappen első számú szerelőjeként tevékenykedett az elmúlt időszakban, csütörtökön a közösségi oldalán jelentette be döntését, miszerint távozik a Red Bulltól, mivel új kihívásokra vágyik. 

Csodálatos kaland volt, köszönöm szépen. Hihetetlen utazás volt és nagyon büszke vagyok rá. Amit elértünk, az monumentális volt, és valami olyasmi, amit nem gondoltam volna 2006-ban. Ezzel az A rész véget ért, az életem B része viszont hétfőn kezdődik. Köszönöm még egyszer mindenkinek”

 – búcsúzott az Instagramon Stevenson.

A szakember azonban nem szakadt el a Forma-1-től, már a jövő heti Japán Nagydíjon is ott lesz, de már egy másik csapat színeiben. Azt egyelőre nem tudni, hogy Stevenson melyik istállóhoz szerződött.

Hirdetés: ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.