Vágólapra másolva!
A McLaren versenyzője, Lando Norris szerint a Ferrari Ausztráliában nagyon jól teljesít és a szombati időmérőn Charles Leclerc vagy Carlos Sainz fogja megszerezni a pole pozíciót.

Lando Norris szerint a Ferrari megtörheti a Red Bull egyeduralmát Melbourne-ben

Norris szerint a McLarenre nem vár kiugró eredmény Melbourne-ben, ugyanis a Ferrari és Red Bull messze megelőzi őket, viszont az Aston Martin és a Mercedes ellen azért lehet esélyük. Az olasz istálló tavaly a britek közvetlen ellenfele volt, ám Norris úgy érzi, a Scuderia ezúttal előttük jár.

Holnap szerintem a Ferrari szerzi meg a pole-t! Leclerc-é lesz a pole holnap. Vagy Carlosé.

Inkább az Aston és a Mercedes az ellenfelünk. Az első pillanattól világos, hogy a Red Bull és a Ferrari túl gyors számunkra. Nincs is értelme figyelni őket. A Mercedes és az Aston jobb célpont lehet" - latolgatta az Ausztrál Nagydíjon várható esélyeket a brit, aki szerint a szezonban először nem Max Verstappen, hanem valamelyik Ferrari-pilóta indulhat majd a pole pozícióból a vasárnapi futamon.

Lando Norris
Lando Norris szerint a Ferrari megszerzi a pole-t szombaton
Fotó: AFP (Photo by Paul Crock / AFP)

A McLaren másik versenyzője, a hazai közönség előtt szereplő Oscar Piastri a csapattársához hasonlóan úgy gondolja, van még miben javulniuk.

Kissé nehéz volt ma. Voltak pillanatok, amikor erősnek tűntünk, máskor viszont nem annyira.

Meglátjuk, mi lesz belőle. Mindenképpen voltak jó előjelek ma, csak mindent össze kell rakni, ami most a szél miatt senkinek sem volt egyszerű" - írta meg az m4sport.hu, mit mondott Piastri a második szabadedzés után.

Az Ausztrál Nagydíj harmadik szabadedzése magyar idő szerint szombaton éjjel 2:30-tól indul, az időmérő reggel 6 órától, a vasárnapi futam pedig hajnali 5 órától veszi kezdetét.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.