Vágólapra másolva!
Talán túlzás nélkül állítható, hogy a téli szünet alatt a legfontosabb Forma 1-es hír az volt, hogy Lewis Hamilton 2025-től a Ferrari versenyzője lesz. A hétszeres világbajnok pilóta így az utolsó szezonjára készül a Mercedesnél, amelyre már készen áll.

Lewis Hamilton félmeztelen fotóval üzent

Lewis Hamilton 2025-től már a Ferrarit fogja erősíteni, de korábbi ígérete szerint az utolsó mercedeses szezonjában is mindent meg fog tenni a csapata sikeréért.

Ferrari, Forma-1, Lewis Hamilton
Lewis Hamilton jövőre már a Ferrari versenyzője lesz Fotó: instagram.com/fabriziorom 

 A brit pilóta pedig úgy érzi, hogy készen áll, legalábbis erről számolt be a közösségi oldalán.

Hamilton ráadásul nem is akármilyen bejegyzéssel tudatta ezt a követőivel, ugyanis egy félmeztelen kép tett az alábbi szöveg mellé:

"Készen állok" - írta a brit versenyző.

Lewis Hamiltont ki fogják zárni a megbeszélésekből 

Nem lesz egyszerű dolga az utolsó mercedeses évében Hamiltonnak, aki akár ki is zárhatnak majd a megbeszélésekről. Legalábbis az egykori F1-es pilóta, Martin Brundle szerint logikus lépés lenne a Mercedestől. A kialakult helyzet pedig azt is magával hozhatja, hogy 2024-ben már George Russell lehet a csapat első számú pilótája.

Szerintem eljön az a pont, amikor Lewis már nem lesz meghívva a megbeszélésekre, és nem fogja érteni, mi történik az autó fejlesztésével és a szimulátorban. 

A csapat tudatosan és tudat alatt is George Russell javára fog dönteni. Muszáj lesz nekik” - mondta Martin Brundle.