Vágólapra másolva!
A finn pilóta menedzserei a grove-i istálló helyszíni vendégfogadó egységében nézték végig az Abu-Dzabi Nagydíjat, miközben Räikkönen Walesben ralizott.

Noha az Abu-Dzabiban várt bejelentés, hogy Kimi Räikkönen jövőre a Williamsnél fog versenyezni, elmaradt, a visszatérésével kapcsolatos híresztelések nem merültek feledésbe, mert kiderült, hogy a menedzserei a helyszínről nézték végig a nagydíjat.

A Turun Sanomat című finn lap szerint Steve és Dave Robertson a hétvégén a Williams vendége volt, miközben maga Räikkönen több ezer kilométerrel arrébb, a WRC walesi fordulóján indult, a 13. gyorsaságin a 7. helyről pördülve ki.

Robertsonék jelenlétében sokan annak a megerősítését látják, hogy a Forma-1 2007-es világbajnoka egyre közelebb van a visszatéréshez. Különösen, mert Abu-Dzabiban végre a csapatfőnök Frank Williams maga is elismerte, hogy tárgyalnak vele.

"Természetesen mindenki, aki kicsit is megéri a pénzét az üzleti életben, alkudozik az áron. Vagyis köztünk is folyik a vita róla, ami természetesen teljesen normális" - nyilatkozta az MTV3 finn tévének. "Óvatosan kell fogalmaznom, ezért csak annyit mondok, hogy van esély (a szerződés megkötésére)."

A Williams társalapítója, Patrick Head pedig elárulta, hogy az istálló érdeklődése Räikkönen iránt nem újkeletű. "Már akkor is érdeklődtünk Kimi iránt, amikor a Saubernél versenyzett" - állította. "Javasoltuk is akkori partnerünknek, a BMW-nek, hogy tegyen neki ajánlatot, de úgy érezték, túl drága."